Tudor Ciuhodaru, candidatul „Aliantei pentru Iasi”

tudor ciuhodaru

Tudor Ciuhodaru a anuntat ca va candida la Primarie din partea „Aliantei pentru Iasi”.

„In ultimele doua luni am simtit un val de simpatie pentru mine, lumea s-a saturat de ceea ce s-a intamplat in Iasi si din acest motiv am decis sa candidez la primarie, pentru a face schimbarea”, a spus Tudor Ciuhodaru.
El a precizat ca sunt multi ieseni care au declarat ca il sprijina, dar ca deocamdata acestia nu i se alatura pentru „a nu avea probleme”.
Din Alianta fac parte deocamdata UNPR, PER (Partidul Ecologist), PNG, Grupul Asociatiilor de Proprietari, precum si mai multe persoane fizice.
La randul sau, presedintele UNPR Iasi, Luminita Iordache, a spus ca asteapta ca PDL sa isi termine sondajele proprii. Ea nu a exclus ca PDL sa se alature acestei aliante in cazul in care cele doua partide vor ajunge la o intelegere.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.