Turcanu a mai facut un pas in spate

Florin Turcanu a demisionat si din conducerea filialei PNL. Si-a depus demisia cu o zi in urma. Dupa ce a demisionat de la sefia Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu a renuntat si la conducerea PNL Botosani, urmand ca, in scurt timp, PNL sa aleaga o alta persoana pentru functia pe care acesta a lasat-o libera.

„Am anuntat de ceva vreme ca intentionez sa ma retrag din spatiul politic si public, lucru concretizat astazi (miercuri, 15 aprilie – n.r.) prin depunerea in mod oficial a demisiei mele din toate functiile politice pe care le detin in cadrul PNL Botosani. Doresc sa punctez faptul ca nu am negociat functia de presedinte si nu sta in preocuparea mea sa stabilesc viitorul presedinte. Nu datorez nimic nimanui si nu ma intereseaza ca o persoana sau alta sa preia sefia partidului”, afirma Florin Turcanu.
 
Se pare ca in locul sau ar putea veni la conducerea partidului Viorel Grigoras sau deputatul Costel Soptica. 
 
Reamintim ca pentru Florin Turcanu  incheierea carierei politice a inceput odata cu pierderea unui proces, mai exact odata cu condamnarea la sase luni inchisoare cu suspendare pentru fals in declaratii.
 
Florin Turcanu a venit la conducerea PNL Botosani in 2009.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.