TVR: Mihail Boldea s-a predat la Consulatul din Nairobi

mihai boldea

Potrivit unor surse judiciare citate de TVR, Mihail Boldea s-a predat la Consulatul Romaniei din Nairobi, Kenya.

Mihail Boldea a declarat la Romania TV ca se va preda saptamana aceasta.
Deputatul Mihail Boldea a intervenit telefonic duminica la Romania TV, la scurta vreme dupa declaratiile presedintelui Traian Basescu cu privire la cazul sau, si a anuntat ca saptamana aceasta se va intoarce in tara. Boldea a spus ca se afla in Kenya si luni dimineata va merge la consulatul din Nairobi.
Intrebat in legatura cu afirmatiile presedintelui Traian Basescu care a spus ca nu exista nici un interes sa fie retinut pe teritoriul altui stat, Boldea a raspuns: „Presedintele are dreptate. Asa voi face, nu vreau sa ajung pe mana autoritatilor kenyote fiindca nu-mi doresc acest lucru. Vreau sa merg la consulat cum ajung la Nairobi si o sa raman acolo pana cand o sa am biletul de avion, in conditiile in care, am inteles, ca sunt dat pe Interpol (…) Merg la consulat pentru a mi se face formele consulare ca, apoi, impreuna cu consulul sa-mi iau bilet de avion, sa fiu insotit la avion si sa ma intorc in tara. Nu astept autoritatile din Romania, vin eu. Autoritatile romane sunt reprezentate de consul. Ajung la consulat, fac rezervarea la avion, ma urc in avion si vin. Am nevoie de hartii de insotire in conditiile in care sunt urmarit international”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.