Home Politica Un cunoscut medic botosanean pe listele PNL Bucuresti

Un cunoscut medic botosanean pe listele PNL Bucuresti

Surpriza totala pe listele PNL Bucuresti. Cunoscutul specialist neurochirurg, medicul Leon Danaila, este primul pe lista liberalilor pentru Senat. In varsta de 83 de ani, medicul darabanean inca mai activeaza la Spitalul Gheorghe Marinescu. El este membru titular al Academiei Romane, are 18 brevete de inventator si 10 de inovator. Leon Danaila a scris 54 carti si atlase de specialitate, a facut operatii neurochirurgicale din cele mai complexe si a scazut mortalitatea operatorie de la 50% la 4%, comparabila cu cele mai bune clinici de neurochirurgie din lume.
leon danaila
Specialistul neurochirurg este urmat pe lista pentru Senat de Florin Citu, analist economic, un apropiat al familiei Gorghiu, iar pe locul 3 de Hildegard Brandl, arhitect de meserie.

Florin Citu, analist economic (apropiat de familia Gorghiu) – Economist, 44 ani. Nu a mai fost in Parlament. Experienta profesionala Young & Rubciom SUA, Banca Nationala a Noii Zeelande, EIB Suedia, ING Romania.  A studiat macroeconomie aplicata la Grinnell College si Iowa State University, la Grinnell College a obtinut bursa pentru singurul student din estul Europei si a finalizat programul in 2 ani fata de 3 ani durata. In 2003 prezinta la BNR regimul de politica monetara folosit de Royal Bank of New Zealand  model implementat ulterior de BNR.

Hildegard Brandl – Arhitect. 43 ani. Nu a mai fost in Parlament. Absolvent Institutul de Arhitectura si Urbanism «Ion Mincu», Bucuresti si «Technische Universitaet Dortmund», Germania. Membru Romanian Business Leaders – membru in echipa deproiect „Re-patriot” a RBL. Consilier al Ministrului de Economie, MECMA cu specializare Mediul de Afaceri: project manager MECMA Comisiilor mixte Berlin & Munchen. infiintarea proiectului pentru management profesional in companiile de stat.

Sulfina Barbu, despre care se vehicula ca va fi introdusa pe lista de la PNL Botosani, este pe locul 6 pentru Camera Deputatilor din partea PNL Bucuresti.

Camera Deputatilor:

1.Adriana Saftoiu, prim-vicepresedinte PNL Bucuresti

2.Eugen Nicolaescu, seful Grupului PNL de la Camera Deputatilor

3.Ovidiu Raetchi, prim-vicepresedinte PNL Bucuresti

4.Cristina Traila, presedinte interimar OF al PNL

5.Florin Alexe, presedinte PNL Sector 3

6. Sulfina Barbu (loc semi-eligibil, va intra doar in cazul unui rezultat de peste 20% in Capitala)

Exit mobile version