Un nou primar o sansa reala

Partidul National Democrat isi anunta depunerea candidaturilor, pentru Primaria Municipiului Botosani, Consiliului Local Botosani si Consiliului Judetean Botosani.

“Parerea mea individuala, in care nu oblig pe nimeni de-a crede, e ca politica ce se face azi în Romania si dintr-o parte si dintr-alta e o politica necoapta, caci pentru adevarata si deplina întelegere a institutiilor noastre de azi ne trebuie o generatiune ce-avem de-a o creste de-acu-nainte”, a declarat dupa Presedintele P.N.D.Botosani, candidatul la functia de primar al municipiului Botosani.
 
„Imi doresc pentru tara mea, dar mai ales pentru oamenii din orasul meu natal, reforma si curatenie. Intentionez sa retez padurea uscata de la radacina pentru a face loc copacilor verzi,  motiv pentru care am decis sa candidez la functia de primar al municipiului Botosani. Voi actiona incepand din orasul meu de suflet si am sa continui cu alte ”drujbe” in lupta impotriva tuturor uscaciunilor care au uscat tara asta verde si frumoasa. Va aduc la cunostinta faptul ca elementul de noutate exista in acest moment la Botosani prin insasi Partidul National Democrat. Reamintesc tuturor ca oamenii au cerut de foarte multa vreme schimbare si a venit momentul ca botosanenii sa fie ascultati. Mostenirea comunista a amprentat existestential oamenii in decursul celor 26 de ani. Avem nevoie sa actionam imediat in urmatoarea perioada pentru ca aceasta schimbare sa se produca”, a mai declarat candidatul PND, Botosani.
 
comunicat
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.