Home Politica Un partid politic din România a apelat la un site de joburi...

Un partid politic din România a apelat la un site de joburi pentru recrutarea de reprezentanți în secțiile de votare

Cei interesați de a colabora cu formațiunea politică trebuie să fie din București și din județele Cluj, Brașov, Sălaj, Dolj, Maramureș.

Filiala București a Partidului REPER este în căutare de reprezentanți în secțiile de votare pentru alegerile europarlamentare. Și pentru că timpul este scurt până la alegeri, care au loc pe 9 iunie 2024, Organizația București a REPER a solicitat serviciile unui site de locuri de muncă.

„Partidul REPER – Filiala București invită cetățenii entuziaști și angajați să se alăture echipei noastre ca Reprezentanți în Secțiile de Votare pentru Alegerile Europarlamentare din București, Cluj și Craiova, județul Brașov, județul Sălaj și județul Maramureș. Aceasta este o oportunitate extraordinară de a contribui activ la procesul democratic. Activitatea se desfășoară pe durata unei zile și este remunerată cu o sumă de circa 400 lei net. Această remunerație este plătită din fondurile publice, de către Autoritatea Electorală Permanentă, conform prevederilor legale pentru reprezentanții partidelor în cadrul secțiilor de votare și birourilor electorale județene care participă la procesul electoral, plățile făcându-se prin intermediul primăriilor într-un interval de circa 30 de zile de la desfășurarea alegerilor”, este anunțul postat de reprezentanții REPER.

Cei care vor aplica vor avea o serie de responsabilități, cum ar fi: supravegherea procesului de votare, asistență pentru alegători, raportarea neregulilor și colaborare cu comisia de votare.

Ca beneficii vor avea o remunerație netă de 400 de lei, un rol activ în democrație, un training și un suport asigurat, precum și oportunitatea de a participa la următoarele trei runde de alegeri care vor avea loc în 2024.

Cerințele pentru aplicanți sunt cunoașterea legislației electorale (se asigură training și centru online/telefonic de suport), abilități de comunicare și decizie dar și disponibilitate între orele 7.00-23.00.

„Aplicați acum pentru a sprijini integritatea procesului electoral și a contribui la consolidarea democrației noastre!”, se încheie anunțul postat de reprezentanții REPER.

Exit mobile version