UNPR si-a lansat candidatii pentru alegerile locale din judetul Botosani! TEREZA NICA „ataca” Primaria Botosani! VEZI LISTA! (FOTO)

UNPR Botosani a prezentat lista cu candidatii la primariile din judet. Progresistii „merg pe mana” femeilor din partid.

Vineri dupa-amiaza, in sala de conferinte a Hotelului Belvedere, a avut loc lansarea candidatilor UNPR pentru alegerile locale din judetul Botosani. Centrul atentiei a fost Tereza Nica, „proaspata” achizitie a UNPR si care va intra in „lupta” pentru functia de primar al municipiului Botosani.

Alaturi de ea, pentru a o sustine in comtetia electorala a venit si noul presedinte al UNPR, Valeriu Steriu. El a fost secondat de femeile din partid precum Luminita Adam, deputat UNPR, Florentina Vasiliu, prim-vicepresedinte in Organizatia de Femei a UNPR. „Maestru de ceremonii” a fost senatorul UNPR Serban Mihailescu.

„Ma bucur sa fiu astazi la dumneavoastra. Ma bucur sa ma aflu aici la lansarea unui candidat minunat (NR – Tereza Nica). Dar cel mai mult ma bucur sa constat ca aici, in judetul Botosani, este plin de candidati femei. Un plus si felicit presedintele  pentru acest lucru”, a spus Luminita Adam, deputat UNPR.

„Sunt pregatita sa redau botosanenilor mandria de a fi locuitori al acestui oras. UNPR este o alternativa a politicii de stanga. Moderna, progresista. UNPR este un partid politic format din oameni diferiti. Echipa UNPR lupta pentru prosperitate, pentru siguranta si unitatea partidului. Pentru un sistem administrativ eficient si transparent, pentru educatie si pentru cultura. (…) Adevarata reforma trebuie sa inceapa cu oameni. Schimbarea se poate face. Oamenii pot fi auziti. Dar efortul trebuie sustinut, condus si organizat. (…) Avemun singur vot sa-l folosim cum trebuie. Pentru o comunitate puternica, pentru un oras curat si sigur. Pentru un Botosani de viitor. M-am saturat ca Botosaniul sa mai fie capat de linie”, a spus Tereza Nica, candidatul UNPR la Primaria municipiului Botosani.

„Ma deranjeaza cel mai mult ultimul mandat de la Primaria Municipiului Botosani. Orasul asta a fost calamitat in ultimii 4 ani de zile. Ma bucur foarte mult ca partidul nostru are capacitatea si puterea de a intra in lupta politica pentru un mandat de primar la Botosani. Imi doresc sa aducem acest oras acolo a fost la un moment dat”, Romulus Eram, fost viceprimar liberal si, in prezent, seful de campanie la UNPR.

„Va felicit pentru ca aveti o organizatie frumoasa. Ma bucur pentru ca, in urma cu cateva zile, m-am intalnit cu doamna viitor primar, Tereza Nica. Vreau sa va spun ca UNPR este un partid tanar si sunt convins ca va obtine foarte multe voturi pentru echipa frumoasa care s-a format aici la Botosani”, a spus, la final, si Valeriu Steriu, presedintele UNPR.

Gheorghe Fedor a prezentat, apoi, lista cu candidati si pentru inceput l-a prezentat pe Doru Tomac, directorul de la Registrul Auto Roman Botosani, care va candida pentru mandat de consilier, dar si propunerea UNPR pentru presedintia Consiliului Judetean Botosani. Acesta a mai candidat si in 2012 pentru un mandat de consilier judetean dar pe lista USL din partea PSD.

A urmat apoi prezentarea candidatilor pentru functiile de primar din judetul Botosani.

Botosani – Tereza Nica

Dorohoi – Sergiu Puscasu

Bucecea – Florin Visan

Flamanzi – Dan Petru Manole

Albesti – Constantin Relu Landea

Baluseni – Gheorghe Huiala

Blandesti – Constantin Panzaru

Broscauti – Laurentiu Plamada

Candesti – Mihail Catalin Coreciuc

Cordareni – Petru Hauca

Corni – Gheorghe Radu Nechita

Cotusca – Ionut Motriuc

Copalau – Danut Branzei

Cosula – Ioan Cojoc

Cristesti – Verginel Timofte

Curtesti – Victor Aionitoaie

Dangeni – Stelica Trofin

Dersca – Costel Mitcu

Dobarceni – Petru Grapan

Durneşti – Ioan Ilascu

Frumusica – Constantin Balasanu

George Enescu – Dorin Ionita

Gorbanesti – Dan Constantinica

Havarna – Constantin Adascalitei

Hiliseu Horia – Constantin Babliuc

Hlipicei – Savel Verestiuc

Leorda – Marcel Enache

Lozna – Laurentiu Dumitras

Lunca – Ciprian Croitoru

Manoleasa – Puiu Beldea

Mihalaseni – Sorin Chislea

Mitoc – Victor Abanaritei

Nicseni – Costache Cosareanu

Prajeni – Matei Gheorghe

Radauţi Prut – Dan Surdu

Roma – Gheorghe Pavel

Stauceni – Tiberiu Voroneanu

Suharau – Vasile Tomososchi

Sulita – Dumitru Hutanu

Sendriceni – Corneliu Balinisteanu

Tudora – Vasile Corneanu

Trusesti – Dumitru Pistol

Ungureni – Dumitru Costas

Viisoara – Paul Hurmuz

Vorniceni – Marcel Ciritel

Vorona – Bogdan Livadar

Vaculesti – Constantin Apetrei

Vlasinesti – Gheorghe Cojocariu

Unteni – Doina Ditu

Todireni – Carmen Maria Hemen

Cristinesti – Dana Caruntu

Romanesti – Mihaela Burlacu

Darabani – Mariana Huma.

 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.