USL a obtinut toate mandatele in 25 de judete

PP-DD Botosani va avea doi senatori
Consilierul judetean Verginel Vacariu ar putea obtine un mandat de senator pe Colegiul 3 Botosani. Contracandidatul sau din partea USL, Viorel Grigoras, este singurul din alianta de la putere care a scos un scor slab. Verginel Vacariu se claseaza pe locul doi, in ceea ce priveste numarul de voturi obtinute.
Al doilea mandat de senator obtinut de PP-DD Botosani este cel al Lilianei Minca. Aceasta a reusit sa scoata un scor de 20% pe Colegiul Saveni.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.