USL a obtinut toate mandatele in 25 de judete

USL

Liderul de campanie al USL, Liviu Dragnea, a declarat ca alianta politica de la puterea a obtinut toate mandatele in 25 de judetele. Asta inseamna 346 de mandate in Parlamentul Romaniei, adica 73% daca numarul alesilor ramane cel prezent si nu va creste la 500. VEZI judetele in care colegiile au fost inchise si USL a castigat.

Cinci televiziuni (TVR, B1, Antena 3, Romania TV si Realitatea TV) au prezentat duminica seara, de la ora 21.00, rezultatele exit poll-urilor realizate la iesirea de la urne. Estimarile de la ora 19.00 arata ca USL ar fi obtinut intre 54%-58% din voturi, ARD ar fi obtinut intre 18%-21%, PPDD intre 10%-14%, iar UDMR – in jur de 5%. Daca estimarile exit-poll-urilor vor fi confirmate de numaratoarea oficiala, USL va fi foarte aproape de pragul de 60% din mandate, ceea ce inseamna ca va avea nevoie de un aliat pentru a schimba Constitutia.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.