USL Botosani, zguduit de gunoiul sucevenilor

Primarul Portariuc ar bate palma cu omologul sucevean pentru ca judetul vecin sa isi depoziteze in continuare deseurile menajere la Botosani. Florin Turcanu s-a aratat insa scandalizat de acest lucru. Fara sa discute intre patru ochi sau in „familia” USL aceasta problema, presedintele CJ a spus raspicat ca nu este de acord cu o astfel de rezolvare pe care au gasit-o sucevenii cu acordul primarului botosanean.

„Sa isi faca groapa la ei, la Dumbraveni, unde stau boieri cu vile”, a spus Turcanu, iritat ca primarul Ovidiu Portariuc s-a intalnit cu edilul municipiului Suceava si au pus la cale continuarea depozitarii gunoiului sucevenilor la Botosani.
Presedintele Consiliului Judetean Botosani sustine ca printr-un astfel de acord se incalca promisiuni electorale facute locuitorilor municipiului.
„Daca domnul Ovidiu Portariuc va accepta, ma delimitez total de actiunea pe care dumnealui o face, pentru ca noi in campania electorala am promis ca nu vom mai primi gunoiul din Suceava”, a explicat Florin Turcanu.
Presedintele CJ Botosani a promis ca, in calitatea pe care o are, va face demersuri ca de pe 16 iulie, nicio masina cu gunoi de la Suceava sa nu mai ajunga la rampa de la Botosani.
Se pare ca pe suceveni i-a costat bani grei aducerea gunoiului la Botosani, vreo 6 milioane de lei, incepand din 2009 pana in prezent. In aceste conditii, municipalitatea este tentata sa continue afacerea. Reprezentantii Urban Serv spun ca in situatia in care s-ar renunta la acest acord cu sucevenii nu ar fi exclusa cresterea tarifului pentru gunoi, platit de botosaneni.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.