USL: Doi ani de la infiintare

senator doina federovici

Senatorul USL Doina Federovici face un bilant la doi ani de la infiintarea Uniunii Social Liberale.

La doi ani de la infiintarea Uniunii Social Liberale (USL), senatorul Doina Federovici declara ca s-a reusit sa se treaca din opozitie la guvernare si, cel mai important, sa castige majoritatea absoluta in Parlamentul Romaniei.
„Nu ne vom opri pana cand nu ne vom atinge scopul, acela de a transforma Romania, societatea romaneasca, de a aduce tara pe drumul cel bun pe care il merita. Am castigat alegerile locale, am castigat alegerile parlamentare, urmeaza sa le castigam si pe cele prezidentiale”, a declarat Doina Federovici.
Totodata, senatorul USL a tinut sa precizeze ca membrii acestei Uniuni au reintregit salariile, au indexat pensile, iar in curand vor reduce TVA la alimente si vor reduce CAS.
„Uniunea Social Liberala ramane unita si nu se desparte pentru ca romanii au nevoie in acest moment de o USL puternica, de o majoritate stabila si de liniste pe scena politica. Uniunea Social Liberala va face astazi bilantul celor doi ani de activitate la Palatul Parlamentului incepand cu ora 18. Liderii USL urmeaza sa dezbata alaturi de parlamentarii si alesii locali ai Uniunii teme precum modificarea Constitutiei si demararea procesului de regionalizare a Romaniei”, a incheiat senator Doina Federovici.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.