USL: Se pregatesc 8 milioane de locuri de munca. Pana acum s-au creat 100.000.

dan sova

Alianta politica aflata la putere are planuri mari: 8 milioane de locuri de munca, dupa cele 100.000 „deja create”.

Acestea sunt cifrele cu care a iesit ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova.

I-a uimit pe toti. Toata lumea se intreaba: unde sunt cele 100.000 de locuri de munca, pentru ca pana acum am auzit doar de disponibilizari.

Acum, ni se spune ca se pregatesc investitorii americani si chinezi sa dea navala pe piata noastra pentru a da de lucru romanilor.

„Promisiunea noastra fata de cei care ne-au ales a fost ca vom crea un milion de noi locuri de munca in urmatorii 8 ani. Pana acum, intr-un an de guvernare, efectivul salariatilor stabili din economie a crescut cu 100 000. In continuare, mizam pe dezvoltarea unor sectoare strategice, cum ar fi energia si agricultura. In perioada urmatoare, in Romania vor fi facute investitii de 10 miliarde de euro, care pot crea 50.000 de noi locuri de munca. Dorim sa profitam de faptul ca USL a scos Romania din izolarea pe plan extern, pentru a atrage noi si noi investitii, nu doar din Europa, ci si din alte zone ale lumii, cum sunt SUA sau China”, a declarat Dan Sova.

Acesta sustine ca pana acum guvernantii s-au axat pe oprirea jafurilor din banii publici si pe dreptate sociala.

„Am oprit jafurile din bani publici care aveau loc la Hidroelectrica, la Oltchim, la Posta Romana si am facut ca Romania sa devina atractiva pentru investitorii straini”, a mai spus Dan Sova.

In continuare se vor dezvolta cu prioritate „sectoare strategice, cum ar fi energia si agricultura”, promite ministrul Dan Sova.

„Viitorul suna bine” dupa cum ne promite Dan Sova, dar pana la fapte distanta ramane la fel de mare.

2 COMENTARII

  1. 8 000 000de locuri de munca?????ha ha ha,tre sa vina si pensionari si elevi la munca,nu cred ca in Romania mai sunt 8 000 000 de persoane activi!!!!!!

  2. trezitiva nu mai spuneti prosti!!!!?
    voi dati afara de la posta, de la Oltchim de la primarii etc. si vorbiti ca ati infiintat 100.000 locuri noi? poate in parlament, la dormit si la furat.

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.