Vasile Blaga, la Botosani: „Domnul Flutur, cat a condus municipiul, a avut rezultate foarte bune, proiecte numeroase. Actualul primar le rateaza” (VIDEO)

Prezenti la Botosani, la acest inceput de saptamana, pentru lansarea candidatilor la alegerile locale din judetul Botosani, copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au luat parte, impreuna cu liderii judeteni ai organizatiei, la o conferinta de presa organizata in una din salile Hotelului Rapsodia.

Cu optimism, liderii judeteni Catalin Flutur si Costel Soptica, alaturi de sefii de la Bucuresti, au explicat: „castigarea municipiului Botosani si recastigarea judetului reprezinta prioritati pentru PNL”.
 
„Stiti in ce termeni se vorbeste atunci cand vine vorba de regiunea Moldovei si de Botosani: de lipsa de investitii, de lipsa de infrastructura, de un nivel al saraciei extrem de ridicat. De asta imi doresc sa vad o garnitura liberala la nivelul intregului judet sau macar in majoritatea unitatilor administrativ- teritoriale, sa se schimbe situatia. Am fost la Flamanzi si am fost surprinsa sa vad ca acolo musteste de liberalism. Avem acolo un primar destoinic, un bun manager, care nu are niciun fel de emotie ca o sa-si recastige mandatul”, a spus  Alina Gorghiu.
 
Aceeasi incredere in ce le rezerva apropiatele alegeri locale liberalilor botosaneni a afisat-o si copresedintele partidului, Vasile Blaga. Liderul liberal a si explicat ca pentru botosaneni ar fi suficient un singur motiv pentru alegerea lui Flutur ca primar: este omul care a schimbat in bine fata municipiului, a pus pe picioare o multime de proiecte, in timp ce contracandidatul sau, actualul primar Ovidiu Portariuc, nu se poate lauda cu nimic. Ba mai mult, Portariuc a ingropat doua proiecte mari ale municipiului, Parcul Cornisa si Reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu, proiecte care ar fi fost aproape finalizate in momentul de fata daca nu ar ajuns sub aripa incompetentei actualului primar.
 
„Suntem aici sa ne sustinem candidatii, mai cu seama pe candidatul pentru functia de primar al municipiului Botosani. Si avem pe cine. Domnul Flutur, cat a condus municipiul, a avut rezultate foarte bune, proiecte numeroase pentru municipiu. Cat despre actualul primar, de numele acestuia nu se leaga niciun proiect… Pe unele  chiar le rateaza. Doua proiecte importante le pierde, si aici ma refer  la teatru si la zona de agrement. Sunt doua proiecte aproape ratate”, a subliniat Vasile Blaga.
 
Co-presedintele liberal si-a exprimat increderea ca minciunile social-democratilor nu mai prind la botosaneni, mai ales ca locuitorii municipiului au avut timp sa se convinga cata baza se poate pune pe aceste promisiuni PSD-iste. 
 
„Imi aduc aminte cum se lauda domnul primar de la PSD, cand aparea pe la televizor alaturi de fostul primar al Constantei, ca va face 1.081 de locuinte. Au pus si o piatra pe acolo. A facut de atunci ceva ? Nimic. Se mai lauda si cu cinci mii de locuri de munca. Unde sunt? Toate astea cetatenii municipiului le observa.  Vor alege omul care a stiut sa coordoneze municipiul, care stie si va sti in continuare ce este de facut pentru binele urbei, pe domnul Flutur „, a mai precizat co-presedintele liberal, Vasile Blaga.
  
„Nu credem ca PSD mai poate minti la nesfarsit Moldova si Botosaniul”, a conchis liderul liberal. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.