Home Politica Vasile Dancu: PSD nu va risca cu Antonescu la presedintie

Vasile Dancu: PSD nu va risca cu Antonescu la presedintie

vasile dancu

PSD-ul nu ar risca in 2014 cu Crin Antonescu daca acesta nu va fi in sondaje imediat sub Victor Ponta, a explicat vicepresedintele social-democrat Vasile Dancu.

„In conditiile in care Crin Antonescu nu se va afla in top imediat sub Victor Ponta, daca nu va ajunge la un scor care sa se apropie de Victor Ponta, nu cred ca PSD-ul va risca cu Crin Antonescu. Este ceea ce cred eu ca vor gandi oamenii atunci, dar in conditiile in care nu se va afla pe primul loc daca il scoatem pe Ponta, atunci eu nu cred ca va fi candidatul sustinut de PSD”, a spus Vasile Dancu intr-un interviu pentru pesurse.ro.

Potrivit fostului ministru, Crin Antonescu se afla, in privinta intentiei de vot, la jumatatea USL, iar liderul liberal ar putea pierde alegerile prezidentiale din perspectiva legilor sociologice.

„Daca nu va reusi inclusiv sa aiba in jurul lui USL-ul cu totul si cu componenta PSD care sa sprijine puternic, ceea ce este cam greu de presupus ca PSD-ul va putea accepta din nou dupa atatia ani sa nu aiba presedinte, acum, cand e in varful preferintelor electorale, deci daca de anul asta nu-si va ameliora scorul electoral, atunci ar putea fi batut Crin Antonescu in turul doi, pentru ca-i va mai fi greu in primul rand sa ajunga acolo, sa ajunga candidat USL”, a mai sustinut Vasile Dancu.

Exit mobile version