Home Politica Veniți pe 6 decembrie să votați PSD, singurul partid care oferă siguranța...

Veniți pe 6 decembrie să votați PSD, singurul partid care oferă siguranța pentru un trai mai bun! Guvernarea PNL-USR-PLUS e mai periculoasă decât noul coronavirus!

Mesajul Doinei Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani și al lui Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani către botoșăneni:

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o la alegerile locale din acest an. Urmează alegerile pentru Parlamentul României, pasul decisiv, când aveți puterea de a face o schimbare pentru următorii 4 ani.

Așa cum am promis în campania pentru alegerile locale, ne-am apucat de treabă pentru a pune în aplicare toate măsurile și programele pentru modernizarea infrastructurii locale, creșterea calității serviciilor medicale, educaționale și nivelul de trai al fiecărui locuitor al județului și al municipiului Botoșani.

Guvernarea PNL-Iohannis-USR-PLUS și-a demonstrat incompetența. În loc să meargă pe calea europeană, să testeze masiv și să facă anchete epidemiologice serioase, ei impun restricții contradictorii, aberante. Închid piețele cu produse românești, dar lasă deschise supermarketurile cu produse alimentare de import. Închid școlile pentru educația copiilor, dar le deschid pentru alegeri. 

Liberalii s-au împrumutat într-un an, cât s-a împrumutat România în primii 20 de ani de la Revoluție! Au spus că „nu sunt bani” pentru dublarea alocațiilor pentru copii și pentru majorarea pensiilor cum prevede legea, dar au găsit bani pentru a scuti de plata taxelor de ordinul miliardelor băncile și marile corporații din domeniul energiei și asigurărilor. Tot așa, spun că nu sunt bani nici pentru județul Botoșani.

PSD știe să guverneze bine. A demonstrat-o de fiecare dată când s-a aflat la guvernare: economia a crescut, veniturile oamenilor s-au majorat, șomajul s-a diminuat.

Ca de fiecare dată înainte de alegeri, PSD Botoșani vine în fața cetățenilor cu soluții, nu cu scandaluri politice, cum fac adversarii noștri, pentru că cetățenii s-au săturat de certuri. PSD a prezentat un program de guvernare detaliat. 80% dintre măsuri vizează siguranța locurilor de muncă și protejarea veniturilor populației, în special ale salariaților și ale familiilor cu copii.

Am inclus în Programul PSD de guvernare prioritățile județului nostru, precum refacerea drumurilor naționale, Botoșani – Târgu Frumos și Botoșani – Ștefănești, centura ocolitoare a municipiului Botoșani și a municipiului Dorohoi.

Am prevăzut în programul național al PSD fonduri europene și de la buget pentru reabilitarea și dotarea școlilor, unităților sanitare și a drumurilor din județul nostru.

Programele pentru dezvoltarea municipiului Botoșani vor fi o prioritate a Guvernului PSD și a parlamentarilor social democrați botoșăneni.

Vă spunem cu toată responsabilitatea că este în avantajul comunității noastre să votăm PSD la alegerile parlamentare pentru a avea aceeași guvernare locală și națională.

Putem realiza toate aceste lucruri cu o echipă puternică formată din parlamentarii PSD și aleșii locali social-democrați pe care i-ați votat la alegerile locale din acest an. Am propus pe lista noastră de candidați oameni competenți, cinstiți, medici, profesori, experți în fonduri europene, în administrație publică, în domeniul muncii și în agricultură.

Au încercat să vă sperie, să nu veniți la vot. Au pus data alegerilor în plină pandemie, pentru a vă descuraja să veniți să votați schimbarea. Dar am văzut cu toții că această guvernare PNL-Iohannis-USR-PLUS e mai periculoasă decât noul coronavirus! Nu vă amenință doar sănătatea, ci și locurile de muncă, veniturile familiei și nivelul de trai.

Este mai riscant să stai acasă decât să mergi la vot! Sănătatea ta, locul tău de muncă, salariul sau pensia ta, educația copiilor sau a nepoților depind de votul tău! Veniți la vot, să vă apărați sănătatea și bunăstarea familiilor voastre!

Veniți pe 6 decembrie să votați PSD, singurul partid care oferă siguranța pentru un trai mai bun! Poziția 5 pe buletinul de vot!

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

Exit mobile version