VEZI lista PSD-PC-UNPR pentru europarlamentare!

Joi, dupa o lunga sedinta la Palatul Parlamentului, PSD a prezentat lista de candidati la europarlamentare.

Asa cum s-a anuntat cu cateva luni inainte, partidul condus de Victor Ponta va candida impreuna cu PC si UNPR la alegerile europarlamentare.

Corina Cretu va ocupa prima pozitie pe lista PSD pentru alegerile din luna mai.

Locul al doilea este ocupat de fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu, iar al treilea pe lista va fi Catalin Ivan.

Pe urmatoarele locuri se vor afla ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, Damian Draghici, consilierul premierului pe problemele romilor, ministrul pentru IMM-uri, Maria Grapini, actualii europarlamentari Daciana Sarbu, Ioan Mircea Pascu, Viorica Dancila, adjunctul sefului de cabinet al comisarului european Ciolos, Sorin Moisa, precum si actualii eurodeputati Victor Bostinaru si Claudiu Tanasescu.

Pe pozitia a 13-a pe lista se afla Claudia Tapardel, vicepresedinte PSD si consilier in CGMB.

Ponta a spus ca pe pozitiile 13-17, locuri considerate „la lupta, semi-eligibile in diverse scenarii politice si electorale” vor fi candidati PC, UNPR, propunerile PSD Bucuresti, ale TSD si PES activist.

In ce priveste locurile mai putin eligibile, cele dupa pozitia a 18-a, Victor Ponta a afirmat ca aici se vor regasi propuneri „de la tineret si din judete”.

„In principiu, dupa locul 18 sansele de eligibilitate sunt reduse”, a mai spus Victor Ponta.

Romania va avea, in viitoarea legislatura a PE, 32 de mandate, fata de 33 in prezent.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.