VEZI lista secretarilor de stat numiti de PNL

Vicepesedintele PNL Relu Fenechiu a anuntat ca in sedintele Biroului Politic Central si a Consiliul National Executiv s-au stabilit si votat nominalizarile pentru secretarii de stat propusi de partid.

Astfel, la Ministerul Finantelor, secretari de stat din partea PNL a fost nominalizati Claudiu Doltu si Eugen Ciorici.
La Ministerul Justitie a fost nominalizat Ovidiu Putura, iar la Ministerul Apararii, Sebastian Huluban.
La Ministerul Agriculturii secretar de stat va fi Gheorghe Albu iar la Ministerul Muncii, Denisa Patrascu, secretar de stat la Ministerul Educatiei fiind nominalizat Stelian Fedorca.
Secretar de stat la Ministerul de Externe va fi, din partea PNL, Dan Petre, iar la Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzasu.
La Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a fost nominalizat din partea PNL Marcel Bolos, iar la Mediu, Mugurel Cozmanciuc.
La Ministerul Culturii, secretar de stat a fost votat de PNL Sergiu Nistor, iar la Ministerul Comunicatiilor a fost nominalizat CEO-ul a doua mari companii multinationale, Ovidiu Artopolescu.
Vicepresedintele PNL a aratat ca toti cei nominalizati de PNL pentru functiile de secretari de stat sunt foarte buni profesionisti, o parte dintre ei fiind membri de partid, iar o parte nefiind membri in PNL.
Fenechiu a mai spus ca la Ministerul de Interne liberalii nu doresc ca secretarii de stat sa fie nominalizati pe criterii politice, iar la Relatia cu Parlamentul PNL nu va numi secretar de stat.
O parte dintre acestia au fost deja numiti in functii prin decizii ale premierului Victor Ponta.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.