Viceprimarul Cosmin Andrei il acuza pe directorul Eugen Turcanu de „blocarea activitatii primariei”

Din nou, cearta intre taberele politice din Primarie. Cel putin asa sustin social democratii. De aceasta data, neintelegerile pornesc de la patinoarul care urmeaza sa se instaleze dupa venirea iernii. Problema : unde va fi instalat ?

Viceprimarul Cosmin Andrei sustine ca intentia edilului este de a amplasa in aceasta iarna patinoarul in Parcul Mihai Eminescu, mai exact pe lacul din parc.

„Directorul DSPSA, domnul Eugen Turcanu, se opune”, spune insa Cosmin Andrei, acuzandu-l pe Turcanu ca pune bete in roate activitatii Primariei.

„Prin toate actiunile pe care le face dumnealui acolo blocheaza toata activitatea Primariei si una din aceste actiuni o reprezinta refuzul de a monta patinoarul in Parcul Mihai Eminescu. Domnul director vine cu tot felul de scuze si argumente, face tot posibilul ca anul acesta patinoarul sa nu fie montat acolo unde am hotarat noi si unde consideram ca este foarte bine pentru botosaneni”, a spus Cosmin Andrei.

Viceprimarul social-democrat merge mai departe cu acuzatiile, considerand ca ar fi influenta liderului PDL Catalin Flutur in aceasta rezistanta pe care o manifesta Eugen Turcanu in decizia privind amplasarea patinoarului.

„Eu asa consider. Domnul Flutur ar putea sa-i atraga atentia domnului Turcanu, care ii este coleg de partid, ca se opune unei decizii luata spre binele botosanenilor”, a mai spus Cosmin Andrei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.