Victor Negrescu are cabinet de europarlamentar la Botosani

Sambata, 25 octombrie, europarlamentarul PSD, Victor Negrescu a inaugurat cabinetul sau parlamentar in municipiul Botosani cu ocazia participarii la mai multe actiuni organizate la nivelul judetului Botosani.

Victor Negrescu este cel mai tanar europarlamentar al delegatiei romanesti la Bruxelles si membru in Comisia pentru Bugete si Comisia juridica din Parlamentul European.

”Vin periodic in Botosani de 7 ani de zile si am avut ocazia sa interactionez cu multi botosaneni. Intotdeauna mi s-a acordat incredere aici, chiar si atunci cand eram la inceputul carierei politice si de aceea am tinut sa deschid un cabinet, care sa preia problemele botosanenilor, si sa le multumesc pentru sprijinul acordat.  In Parlamentul European am multe actiuni legate de Botosani dar si pentru Romania. Un exemplu este sprijinul acordat pentru depunerea petitiei anti-discriminare ”Romana merita mai mult”, initiata aici de catre colegii din PSD si semnata de peste 20.000 de cetateni. De asemenea as mentiona aici si obtinerea prin proiectul pilot depus in nume personal a 1 milion de euro pentru cresterea accesului la servicii medicale in mediu rural”, a declarat europarlamentarul Victor Negrescu.

Alaturi de presedintele PSD Botosani, Andrei Dolineaschi, Victor Negrescu a sustinut petitia ”Romania merita mai mult”, impotriva discriminarii romanilor in Europa, semnata de 20.700 de botosaneni in cadrul comisiei pentru petitii din Parlamentul European, in prezenta presedintelui doamna Cecilia Wikstrom.

”Impreuna cu Andrei Dolineaschi am depus la Bruxelles petitia semnata de peste 20.000 de botosaneni. Doamna Wikstrom, presedinta comisiei pentru petitii a fost impresionata de numarul mare de semnaturi si de faptul ca presedintele PSD Botosani a depus personal dosarele la Bruxelles. Petitia ”Romania merita mai mult” este primul demers anti-discriminare in Parlamentul European si suntem increzatori ca vom avea ample dezbateri pe acest subiect”, a completat Victor Negrescu.

Presedintele PSD Botosani, Andrei Dolineaschi a transmis un mesaj cu ocazia inaugurarii biroului de europarlamentar al lui Victor Negrescu la Botosani: ”Este foarte bine ca Victor Negrescu si-a deschis acest cabinet de europarlamentar si ca astfel va fi la dispozitia botosanenilor. Este momentul ca judetul nostru sa fie reprezentat si la Parlamentul European. Petitia ”Romania merita mai mult” este primul pas in acest sens, primul demers cetatenesc al botosanenilor. Sunt mandru ca am reprezentat Botosaniul la Bruxelles in calitate de prim semnatar al petitiei”, a declarat presedintele PSD, Andrei Dolineaschi.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.