Victor PONTA DEMISIONEAZA din functia de premier al Romaniei !

Victor Ponta demisioneaza din functia de prim ministru. Odata cu premierul Ponta, si guvernul pe care il conduce isi incheie mandatul. Anuntul a fost facut chiar de catre premier. In acest fel, pierde mandatul de ministru si Gabriel Oprea, cel a carui demisie a fost ceruta de catre zeci de mii de oameni, in strada.

„Am obligatia sa constat supararea legitima care exista in cadrul societatii si dorinta de a avea responsabilitati mai mari decat patronii de la firma respectiva. Sunt gata sa fac eu acest gest pe care societatea il asteapta, inseamna ca incepand cu ziua asta imi depun mandatul, implicit si al Guvernului Romaniei. Nu ma bat cu oamenii, am avea toti de suferit. Suferinta oamenilor nu trebuie sa degenereze intr-un joc politic sau jocuri de putere. Sper ca depunerea mandatului meu sa satisfaca asteptarile si sa revenim la ratiune si la solutii rationale”, a declarat Victor Ponta, cu putin timp de a intra la sedinta de Guvern.
 
Cu ceva timp inainte, in aceasta dimineata, demisia primului ministru era anuntata de seful PSD. „Isi va depune astazi mandatul”, declara Liviu Dragnea, referindu-se la premierul Victor Ponta. Dragnea spunea si ca mai m ulte probleme legate de acest aspect vor fi puse in discutie intr-o sedinta la partid. 
 
„Daca un primar nu a vrut sa isi asume niciun fel de responsabilitate, noi nu putem ramane insesnsibili”, spunea, in aceasta dimineata, Liviu Dragnea. 
 
Presedintele urmeaza sa anunte numele unei persoane care ar urma sa ocupe functia de premier.  
 

1 COMENTARIU

  1. Bani online! Acum ai posibilitatea s?-?i asiguri un venit suplimentar lucrând acas?. Nu este necesar? experien?a. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata câ?tigurilor realizate este garantat? prin contract legal de comision. Fii curajos, încearc? ?i tu! Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.