Victor Ponta, INCULPAT in dosarul lui Sova, dupa vizita la DNA. I s-a pus SECHESTRU pe AVERE

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, in dosarul in care este urmarit penal, alaturi de Dan Sova, iar procurorii urmeaza sa identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte sa fie puse sub sechestru.

Potrivit DNA, premierul nu a dat nicio declaraţie, folosindu-se de dreptul la tacere. Ponta s-a prezentat, luni dimineata, la DNA, in carje, unde a stat aproximativ 30 de minute. La iesire, premierul a declarat ca va reveni pentru a da declaratii in luna august, dupa ce va fi gata expertiza financiar-contabila dispusa in dosarul in care este urmarit penal, el refuzand sa spuna daca va demisiona de la Guvern.
 
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au pus in miscare actiunea penala pe numele premierului Victor Ponta si i-au schimbat calitatea din suspect in inculpat in dosarul „Turceni-Rovinari”.
 
In acest context, anchetatorii au stabilit luarea masurii sechestrului asigurator pe o parte din averea lui Ponta. 
 
Premierul Victor Ponta a fost luni la DNA, fiind citat in dosarul „Turceni-Rovinari”, in care este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat. Victor Ponta a ajuns la sediul DNA in jurul orei 10.55, premierul sprijinindu-se in carje.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.