VICTOR PONTA l-a dat afara din Guvern pe ultimul liberal al lui Florin Turcanu!

victor ponta

PNL Botosani condamna aceasta „vendetta politica” declansata de PSD, imediat dupa excluderea liberalilor de la guvernare.

Premierul Victor Ponta a semnat o dispozitie privind incetarea mandatului lui Ovidiu Aiurimitoaie in functia de secretar general al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).

Ovidiu Airimitoaie a ajuns in functie in urma cu doi ani, o data cu numirea ca presedinte al ANSVSA a lui Mihai Turcanu, fratele lui Florin Turcanu.

Ovidiu Airimitoaie se va intoarce pe functia de director adjunct al DSVSA Botosani.

Precizam ca alti doi reprezentanti ai judetului Botosani, ai PNL Botosani, Mihai Turcanu, fost presedinte al ANSVSA si Bogdan Dascalescu, fost vicepresedinte al aceleiasi institutii, si-au prezentat demisiile imediat dupa iesirea liberalilor de la guvernare.

La randul lor, liberalii din Botosani au reactionat la „vendetta politica declansata de PSD, imediat dupa excluderea PNL de la guvernare, care a capatat valente similare epurarilor comuniste din anii lor de glorie”.

„Optiunea domnului Airimitoaie de a ocupa in continuare postul de secretar general al institutiei a fost una sustinuta de PNL Botosani, avand in vedere ca atributiile acestuia au fost unele de stricta executie. O data cu demiterea secretarului general al ANSVSA, PSD-ul distinsului domn Dolineaschi isi demonstreaza ostilitatea cu care a privit permanent capacitatea PNL Botosani de a trimite oameni competenti in Guvernul Romaniei, pe pozitii asimilitate functiilor de Secretar de Stat, respectiv Subsecretar de Stat. Incapacitatea PSD Botosani de a livra competenta la cel mai inalt nivel si demagogia cu care la Botosani pesedistii isi imagineaza viitoare constructii politice alaturi de liberali (respectiv refacerea USL) sunt argumentele care stau la baza atacurilor mediatice fara precedent, din ultima perioada, orientate catre PNL. PSD Botosani nu conteaza si nu va conta in ecuatia guvernarii. Si spunem asta in conditiile in care tanarul Dolineaschi este, desi omite sa spuna acest lucru, prieten intim al primului ministru Ponta, coleg de generatie in fostul TSD, constructie de trista amintire, din vremea lui Adrian Nastase”, au raspuns reprezentantii PNL Botosani.

Acestia au mai precizat ca urmatorul presedinte al  Romaniei va fi Crin Antonescu, dupa care viitorul guvern de dreapta va avea in componenta sa „oameni competenti care vor pune Romania cu adevarat pe harta Europei”.

„Incheiem, spunand cetatenilor din judetul Botosani ca judetul in care traiesc va avea si un eurodeputat, in persoana liberalului Mihai Turcanu. Diferentele de angajament politic la nivel national dintre PNL si PSD ne obliga sa solicitam galagiosilor activisti social-democrati mai multa decenta atunci cand fac referiri nepotrivite la adresa liberalilor, la adresa celor care fac politica de performanta. O politica corecta, articulata si orientata catre cetatean, catre interesele locale si judetene!”, au mai precizat reprezentantii Biroului Politic Judetean al PNL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.