VICTOR PONTA: Presedintele Basescu se pregateste pentru functia de prim-ministru

In timpul unei emisiunii tv, Victor Ponta a vorbit despre cine i-ar putea succeda in functia de sef al Guvernului.

Premierul este uimit de faptul ca Traian Basescu s-a apucat de analiza strategiilor agricole in conditiile in care Presedintia nu are nicio legatura cu agricultura.

„Daca pot sa glumesc, daca domnul presedinte Basescu s-a apucat de strategii agricole inseamna ca se pregateste pentru functia de prim-ministru, ca nu are nicio legatura Presedintia cu agricultura”, a spus Victor Ponta la Antena 3.

In acelasi timp insa, seful Guvernului a declarat ca nu crede ca este posibila o „rocada”, in care Traian Basescu sa fie prim-ministru, iar el sa devina presedinte.

Victor Ponta a subliniat ca USL il sustine pe Crin Antonescu la functia de sef al statului si, prin urmare, liderul PSD nu va intra in cursa pentru Cotroceni.

Comentariile premierului vin ca urmare a declaratiilor lui Traian Basescu potrivit carora oamenii politici trebuie sa-si asume corectarea politicilor agricole, scrie libertatea.ro.

„O tara cu un asemenea potential agricol care nu isi hraneste propria populatie trebuie sa isi puna intrebari, iar responsabilitatea de a corecta politicile agricole este in primul rand a oamenilor politici”, a declarat Traian Basescu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.