Victor Ponta „s-a luat tare” de Florin Turcanu

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, s-a ales, cu ocazia vizitei in judet a sefului Guvernului, cu un atac taios din partea acestuia.

Ponta a folosit la adresa sefului CJ expresia „desteptul asta de presedinte”, spre deliciul social democratilor adunati in sala de sedinte a CJ, expresie la care parca nu te-ai fi asteptat din partea unui sef de Guvern.

Premierul Victor Ponta a vrut insa sa para extrem de suparat pe seful CJ, motivand ca din vina acestuia s-ar fi produs un blocaj la nivel de judet.

„Stiti foarte bine ca stand dupa desteptul asta de presedinte de Consiliu Judetean se blocase tot judetul si nu se mai intampla nimic”, a spus Victor Ponta, atribuindu-i insa Guvernului pe care il conduce deblocarea situatiei.

„Mai important este ca judetul Botosani, care a fost blocat de un presedinte de Consiliu Judetean, care nici el nu stie cu ce se ocupa, inteleg ca nici nu este pe aici, am reusit sa il deblocam pentru proiecte de dezvoltare, si domnul vicepremier Dragnea mi-a spus ca avem 31 de proiecte”, a spus Ponta.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.