Victor Ponta: „Tariceanu este principala mea optiune pentru postul de PREMIER”

Victor Ponta a facut declaratii privind stabilirea oficiala a primului-ministru si structura Guvernului, dar si programul pentru 2015-2016. Premierul admite ca il va numi ca prim-ministru pe Calin Popescu Tariceanu.

„Am propus si consider ca fiind cea mai buna solutie de prim-ministru pe presedintele Partidului Liberal, domnul Calin Popescu Tariceanu, care este fondator, alaturi de colegii sai, ai Uniunii Social Liberale (USL) si care garanteaza faptul ca principiile care au stat la baza USL, schimbarea regimului Basescu, echilibrul social, dezvoltarea economica, vor fi continuate si in 2015 si 2016”, a spus Victor Ponta.

Daca va fi ales presedinte, Ponta a admis ca va ramane prim-ministru pana in 22 decembrie, cand se incheie mandatul actualului sef al statului.

A doua optiune de priemer este viceguvernatorul BNR Florin Georgescu si a treia George Maior, directorul SRI.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.