Victorie a democratiei in Parlament! Traseismul legiferat de Ponta prin ordonanta de urgenta a fost respins!

Alianta Crestin-Liberala a inregistrat astazi o victorie impotriva Guvernului Ponta si a facut un prim pas pentru stoparea fraudarii alegerilor.

Votul de astazi din Camera Deputatilor impotriva OUG 55/2014 are nu doar o importanta juridica, dar si o valoare simbolica. Nici macar parlamentarii din arcul guvernamental nu sunt solidari cu intentia lui Victor Ponta si a Guvernului PSD de a legifera traseismul politic  pentru a obtine avantaje electorale.

Solicitam lui Calin Popescu-Tariceanu, ca presedinte al Senatului, si membrilor Biroului Permanent al acestei Camere ca actul normativ sa fie dezbatut si respins in cel mai scurt timp si la Senat pentru a putea pune capat abuzurilor regimului Ponta.

Ne asteptam ca dupa esecul din Camera Deputatilor, senatorii sa fie supusi unor presiuni din partea puterii pentru a vota OUG 55/2014 si facem un apel la colegii nostri din Senatul Romaniei sa nu cedeze. Asa cum ne asteptam sa existe presiuni si santaj asupra primarilor, avand in vedere ca lucrurile in Parlament nu decurg asa cum isi doreste PSD.

Asa cum am anuntat deja, Alianta Crestin-Liberala va folosi toate parghiile pe care le are la dispozitie pentru ca democratia si statul de drept sa nu fie puse in pericol.

Le multumesc public tuturor celor care astazi au inteles ca vointa electoratului, exprimata in mod liber la alegeri, trebuie respectata.

comunicat PNL

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.