Vine si ministrul Sanatatii, in campanie electorala, la Botosani

Nicolae Banicioiu si-a anuntat intentia de a fi la inceputul saptamanii viitoare in judetul Botosani.

Ministrul si-a propus sa viziteze cateva unitati spitalicesti in dupa-amiaza zilei de luni, 10 noiembrie, vizand realizarea unor proiecte concrete sau solutionarea unor probleme ridicate in aceste locatii in ultima perioada. 
 
Este vorba despre Spitalul de Recuperare din Botosani, Spitalul din Dorohoi, dar si de Sectia din Darabani a Spitalului Judetean Mavromati. 
 
Vizita ministrului sanatatii va incepe in jurul orei 15,30, cand oficialul va fi intampinat la Prefectura de catre prefectul Costica Macaleti.
 
Aceasta este a treia vizita din acest an  a ministrului Nicolae Banicioiu la Botosani dupa cele din lunile mai si august.     
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.