VIOREL CATARAMĂ, om de afaceri liberal: „VICTOR BULBOACĂ este un tânăr plin de calități pentru a deveni primar la Nicșeni”

Cunoscutul om de afaceri Viorel Cataramă și-a propus să meargă în toate localitățile unde au loc alegeri anticipate pe 5 noiembrie. Sosit la Botoșani, el l-a însoțit pe Victor Bulboacă, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Nicșeni, pentru a sta de vorbă cu cetățenii din localitate.

Liderul liberal a ținut să le transmită oamenilor din Nicșeni că, pe 5 noiembrie, au șansa de a vota un primar gospodar care va lucra pentru dezvoltarea comunei. Viorel Cataramă este convins că Victor Bulboacă va aduce o schimbare în bine în Nicșeni, comună care, timp de 25 de ani, a fost condusă doar de primari PSD.

„Am venit în campania electorală. Am venit să-l ajut pe Victor (n.red. – Victor Claudiu Bulboacă, candidatul PNL pentru funcția de primar în comuna Nicșeni) să câștige Primăria din Nicșeni. Este o campanie scurtă, de doar două săptămâni, și mi-am propus să merg în toate comunele unde se organizează alegeri parțiale pe 5 noiembrie. Am fost la Oșești, în județul Vaslui, la Drăgoiești, în județul Suceava, acum sunt la Nicșeni, în județul Botoșani, iar, tot astăzi, voi merge la Balș, în județul Iași. Apoi voi merge în județul Constanța, unde sunt două primării, Sibiu, Cluj. Încerc să ajung în toate localitățile unde vor fi alegeri parțiale. Sper ca PNL să câștige majoritatea primăriilor în data de 5 noiembrie și să demonstreze că este o forță politică puternică, o alternativă la PSD și mult mai bună decât PSD”, a spus Viorel Cataramă.

Omul de afaceri liberal mai susține că Victor Bulboacă este sigur că va deveni primar Nicșeni, fiindcă îl vede foarte determinat. Chiar este dispus să facă și un pariu în acest sens.

„Da. Am venit să-l susțin pe Victor. Pentru că este un tânăr plin de calități pentru a deveni primar la Nicșeni. El trebuie să facă un singur lucru pentru a câștiga alegerile. Să convingă locuitorii comunei Nicșeni că, dacă îl aleg pe el primar lucrurile se vor schimba în bine. Că are capacitatea de a face ceva bun pentru comunitate. Foarte mulți promit și mulți dintre ei nu fac nimic. De aceea zic că Victor trebuie să fie conștient că din momentul în care a devine primar la Nicșeni trebuie să lucreze în interesul cetățenilor comunității. Eu pun pariu că Victor va ajunge primar la Nicșeni pentru că îl văd foarte determinat”, a mai spus Viorel Cataramă.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.