VIOREL GRIGORAS: Cu presedinte si premier PSD, distrugem DEMOCRATIA

viorel grigoras

Democratia, in pericol! Este semnalul de alarma tras de  senatorul liberal Viorel Grigoras.

Acesta considera ca romanii ar putea pierde in toamna aceasta ceea ce au castigat in decembrie 1989.

In conditiile unui Guvern de stanga, alegerea unui presedinte social-democrat ar imbolnavi democratia, sustine Viorel Grigoras.

In aceste conditii, singura salvare a democratiei poate veni doar din unirea fortelor de dreapta pentru ca acestea sa dea presedintele Romaniei si in acest fel sa se realizeze un echilibru de forte benefic pentru societatea romaneasca.

„Democratia in Romania s-a castigat cu mari sacrificii, cu pierderi de vieti omenesti. Noi trebuie sa ne unim, fortele de dreapta, pentru ca, daca in toamna vom avea si presedinte si premier PSD, inseamna ca degeaba in 1989 au murit tinerii, degeaba s-au facut atatea eforturi, pentru ca in continuare tinerii nostri vor parasi Romania. Pentru sanatatea democratiei trebuie sa fie presedintele de stanga sau de dreapta si automat premierul de cealalta parte”, este opinia exprimata de senatorul Viorel Grigoras.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.