Vot pentru PNL pe 6 decembrie înseamnă vot pentru tăieri și reduceri de venituri și locuri de muncă și creșteri de taxe și impozite

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a reacționat la ultimele declarații ale premierului Ludovic Orban care a anunțat că: în mod evident, e posibil să fie redus numărul de angajați în sectorul public……când Partidul Național Liberal face o afirmație, se ține de cuvânt și o pune în practică”.

Stimați botoșăneni, liberalii în frunte cu președintele lor au recunoscut că în cazul în care vor rămâne la guvernare după 6 decembrie vor tăia de peste tot pentru a face loc propriilor politruci. Au fost declarații unele după altele ale premierului Orban referitoare la reducerea locurilor de muncă din sistemul public, la creșterea taxelor și la dezinteresul total față de pierderea a 400.000 de locuri de muncă din domeniul turismului și HORECA, care în viziunea PNL nu generează venituri importante la bugetul de stat. Domnule Orban și stimați lideri PNL, oamenii care rămân pe drumuri nu vă interesează, antreprenorii care au pus lacătul pe ușă nu vă impresionează, de copiii care nu au acces la școală nu vă pasă, de pacienții care nu mai au loc în spitale nu sunteți preocupați, atunci înseamnă că aveți doar interese electorale, care să vă mențină la putere pentru privilegiile propriilor membri de partid! E tragic ce atitudine aveți față de oamenii din această țară!”, a declarat președintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

Guvernarea liberală și ultimele rectificări bugetare arată un eșec catastrofal pe linie! Nimic nu s-a îndeplinit din angajamentele și promisiunile economice ale guvernului PNL. România culege ”roadele” incompetenței și aroganței extreme ale tandemului Iohannis – Orban. Zero măsuri pentru populație. Guvernul nu stimulează deloc consumul populației. După alegeri, urmează programul de austeritate.

PNL, prin incompetență și impostură, a adus țara în pragul dezastrului. PNL e mai periculos decât coronavirusul. Pe 6 decembrie spunem STOP dezastrului generat de guvernarea liberală pentru a nu repeta scenariul din 2010-2011, cu tăieri, amputări, reduceri de venituri și de locuri de muncă și falimentarea firmelor românești. Ne salvăm viața! Votăm pentru PSD! PSD știe să guverneze pentru oameni, așa cum a demonstrat de fiecare dată. Pentru noi toți românii contează, indiferent că lucrează la stat sau la privat, că sunt tineri sau în vârstă, că sunt angajați sau antreprenori. România are nevoie de o guvernare competentă, care să se ocupe în primul rând de problemele oamenilor, nu de interesele electorale de moment”, a subliniat liderul PSD Botoșani.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.