Home Social ADEVARATA RELATIE dintre Serban Huidu si tatal sau (VIDEO)

ADEVARATA RELATIE dintre Serban Huidu si tatal sau (VIDEO)

florin huidu

Florin Huidu, tatal lui Serban Huidu, a declarat ca, desi familia lui a fost urmarita de ghinioane, nu a fost, in niciun caz, blestemata.

Chiar daca Florin Huidu a fost batut crunt chiar in propriul restaurant, iar, in numai doi ani, Serban a provocat un accident de masina in care doua persoane au murit, a avut un accident grav la sky, iar mama lui a pierdut lupta cu cancerul, acesta spune ca nu este vorba de niciun blestem.

Florin Huidu incearca sa distruga mitul conform caruia un blestem s-ar fi abatut asupra familiei Huidu.

„E adevarat ca s-au intamplat mai multe si intr-un termen poate mai scurt. In primul rand eu nu cred in asa ceva, acestea sunt lucruri care s-au intamplat si se pot intampla in orice fel de familie”, a declarat Florin Huidu pentru Wowbiz.

Totodata, Florin Huidu sustine ca lui i se datoreaza in totalitate faptul ca fiul sau Serban a ajuns vedeta.

„Am fost mai dur, mai… Uneori cand am fost mai tanar poate a fost bine pentru ca el si-a luat viata in piept de tanar. Eu cand am divortat el era in ultimii ani de liceu. Nu stiu daca eu eram cu el atunci si nu eram divortat, nu stiu daca ii permiteam sa se duca la Radio 21, noaptea, sa faca munca patriotica si asa mai departe. Asa a fost sa fie, dar noi am pastrat o relatie corecta”, a spus Florin Huidu.

Acesta sustine ca relatia lui cu Serban este foarte apropiata si ca intre ei nu au existat niciodata conflicte de nicio natura.

Exit mobile version