Alimentele de post pot fi periculoase pentru sanatate

Numeroase alimente de post care se gasesc in magazine pot fi periculoase pentru sanatate, avertizeaza medicii.

Cele mai nocive sunt alimentele de post care imita produse ce contin carne sau lactate, cum ar fi crenvustii, pateurile sau salamul din soia, in conditiile in care acestea contin multi aditivi. Printre cele mai sanatoase produse din aceasta categorie se numara branza tofu si laptele din soia. Prin consumarea acestor produse nu se mai realizeaza o purificare a organismului, ci se ingera alimente nocive pentru sanatate. Crenvustii din soia pot contine aditivi meniti sa suplineasca lipsa carnii si nu ar trebui sa fie consumati decat rar.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.