Cadrele didactice care au trecut de selectia online pentru admiterea in CORPUL EXPERTILOR

In urma celei de a doua etape din acest an de selectie online a dosarelor depuse de cadrele didactice in vederea intrarii in Corpul national de experti in management educational, Ministerul Educatiei a facut publica lista persoanelor care au trecut de aceasta etapa de selectie. Lista cuprinde 61 de nume.

Urmeaza insa urmatorii pasi pe care trebuie sa ii faca cei interesati de obtinerea titulaturii de expert in management educational:

• 29-30 octombrie – depunerea portofoliului cu documentele prevazute la art. 7 din Metodologia privind organizarea si desfasurarea concursului de selectie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului national de experti in management educational aprobata prin OMECTS nr. 5549/2011, la inspectoratul scolar, de catre candidatii declarati admisi dupa etapa de selectie online, conform programului afisat la fiecare inspectorat scolar.

Portofoliile se depun la Inspectoratul Școlar de care apartine unitatea la care candidatul este titular.

• 4-7 noiembrie – evaluarea portofoliilor candidatilor de catre comisiile de evaluare constituite la nivelul inspectoratului scolar, respectiv la nivelul MEN.

• 8 noiembrie – validarea rezultatelor selectiei de catre consiliul de administratie al inspectoratului scolar si afisarea rezultatelor evaluarii, in ordinea descrescatoare a punctajelor.

• 11-15 noiembrie – depunerea contestatiilor la inspectoratul scolar, respectiv la MEN.

• 11-19 noiembrie – solutionarea contestatiilor.

• 19 noiembrie – afisarea rezultatelor finale ale evaluarii portofoliilor depuse la concursul de selectie a cadrelor didactice in vederea constituirii Corpului National de Experti in Management Educational – Sesiunea 2013 Seria a 2-a

• 22 noiembrie – actualizarea Registrului National de Experti in Management Educational.

VEZI lista candidatilor admisi in etapa de selectie online – inainte de verificarea conformitatii declaratiilor din formularul de inscriere cu criteriile prevazute la art. 2 din Metodologie, in baza documentelor din portofoliul depus.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.