Home Social Ce cauta sa ANGAJEZE in aceasta saptamana PATRONII si INSTITUTIILE statului

Ce cauta sa ANGAJEZE in aceasta saptamana PATRONII si INSTITUTIILE statului

Ce cauta sa ANGAJEZE in aceasta saptamana PATRONII si INSTITUTIILE statului
Locuri de munca atat in sistemul bugetar, cat si in domeniul privat. Asta pot gasi somerii botosaneni in oferta de pe piata muncii judetului in aceasta saptamana. Este adevarat ca locurile de munca sunt putine, neacoperind, nici pe departe, cererea din partea persoanelor fara loc de munca.

Pentru botosanenii cu studii superoare aflati in cautarea unui loc de munca sunt pe oferta saptamanala doar sapte posturi. Din acestea, cinci sunt institutii si societati de stat, si doar doua in domeniul privat. Un post de director de productie la o societate de confectii si un economist la Xandor.

Muzeograf, sef serviciu audit, secretar de colegiu, consilier juridic, acestea sunt posturile anuntate de angajatori ca fiind vacante in sistemul de stat, pentru somerii cu diploma universitara.

Pentru cei cu studii medii, sunt vacante posturi de: laborant la Comcereal, sef formatie intr-o fabrica de confectii, agent de vanzari, receptioner contractari-achizitii la Hidroplasto, gestionar depozit, magaziner, operator scanare la Carrefour, dispecer birou postal, bucatar, pizzar, ospatar, barman, cosmetician, coafor, manichiurist, confectioneri, vanzator, casier, sofer, tamplar, spalator auto, paznic dar si persoane necalificate sau cu calificari in domeniul constructiilor.

 
In total,  pe oferta sunt 144 de locuri de munca. 

Exit mobile version