Consumul de alimente fast-food creste riscul de aparitie a depresiei

Potrivit oamenilor de stiinta, consumul de alimente de tip fast-food poate creste riscul de aparitie a unei depresii.

Un studiu realizat de oamenii de stiinta spanioli a aratat ca persoanele care obisnuiesc sa manance fast-food prezinta un risc cu aproximativ 51% mai mare de a dezvolta o depresie, comparativ cu persoanele care obisnuiesc sa manance sanatos.
„Cu cat consuma mai multe alimente grase, cu atat sunt mai predispusi oamenii la depresie”, a declarat Almudena Sanchez-Villegas, coordonatorul studiului.
Potrivit oamenilor de stiinta, consumatorii de fast-food sunt mai predispusi sa desfasoare mai putine activitati fizice.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.