Home Social Coroana de rege al romilor, revendicata de un personaj monden autohton!

Coroana de rege al romilor, revendicata de un personaj monden autohton!

Dupa ce cei doi fii ai lui Florin Cioaba s-au proclamat „Rege national al rromilor” si, respectiv „Rege international al rromilor”, a aparut un nou personaj care revendica insemnele regalitatii rome.

Cel care isi doreste coroana rromilor este nimeni altul decat Marius Baldovin, care sustine ca poate fi un rege mai bun decat oricare dintre cei doi fii ai lui Florin Cioaba.

„Vreau sa devin regele romilor pentru o conduita mai buna pentru romii, care nu au drepturi atat si obligati. Ma opun frustratiilor care vor incerca sa nu respecte regulamentul si de a respecta unele norme de conduita asupra legii care este in vigoare la romii. Promit ca voi ajuta pe cei saracii pentru o viata cat mai eficienta de a trai in societate si de a se adapta in comuniunea romiilor. Cu privire la cei doi regii care au aparut ca din senin vreau sa comentez unele speculatii din ce am vazut cum se adapteaza in amplasarea lor de a fi regii. Ma refer la fii lui regretatului rege Florin Cioaba, care Dumnezeu sa-l odhineasca in pace, l-am cunoscut personal un om care a fost printre romii care a facut dreptate printre ei dar si obligatiile unui rom cu entitate. Copii lui nu se merita de a fi regii unor podoabe capilare care i lasa sa faca ce vrea in etnitatea sa si sa manipuleze incorect unor situatii fara ca regulamentul sa fie calcat de unii care nu isi respecta unele drepturi rromice”, a declarat, cuvant cu cuvant, Marius Baldovin pentru ziarulring.ro.

Exit mobile version