AcasăSocialDATA NASTERII iti DEZVALUIE DESTINUL! Un CALCUL simplu iti arata DRUMUL in...

DATA NASTERII iti DEZVALUIE DESTINUL! Un CALCUL simplu iti arata DRUMUL in VIATA

Mare parte din ceea ce suntem, din ceea ce devenim in viata porneste de la … DATA NASTERII. Cel putin asta sustin NUMEROLOGII.

Potrivit acestora, pentru a afla pe ce linie de drum al vietii te incadrezi, nu trebuie decat sa pui in aplicare un calcul simplu. 
 
Pentru a afla numarul care indica drumul in viața trebuie doar sa aduni ziua, luna si anul nasterii. Rezultatul trebuie redus la un numar cuprins intre 1 si 9, exceptie facand situatiile in care vei obtine 11 sau 22.
 
Exemplu:  13.12.1955
 
1. Sens orizontal
 
Ziua   +   Luna   +    Anul
 
13              12            1955
 
1+ 3      + 1+ 2      +1+ 9+ 5+ 5=  27
 
2+ 7=  9
 
2.   Sens vertical
 
Ziua……………………13
 
Luna…………………..12
 
Anul………………..1955
________________________
1980
1+ 9+ 8+ 0= 18
1+ 8=  9
In cazul unei persoane nascute pe 13.12.1955, numarul drumului in viata este 9.
 
Cum se interpreteaza rezultatele
 
In cartea sa „Numerologie pentru toti”, numerologul francez Jean Fermier scrie : “Drumul in viata este trasat inca de la nastere si nimeni nu se poate sustrage influentei sale. Aspectele negative ale unui numar pot fi atenuate sau contracarate datorita unei schimbari de atitudine”.
 
Destinul 1
 
Acesta favorizeaza reusitele personale si realizarile individuale. “Simbolizeaza o viata activa si, adesea, este teatrul unor schimbari neasteptate. Este un drum dificil uneori, dar predomina o oarecare sansa ce permite invingerea tuturor obstacolelor”, spune numerologul. Calitati necesare pentru a reusi in viata: vointa, curaj, incredere in sine, perseverenta.
 
Destinul 2
 
Acesta este favorabil asocierilor si casatoriilor. Cei care au acest numar se afla in cautarea afectiunii si a prieteniei. “Simbolizeaza o anumita pasivitate. Este un drum care comporta numeroase viraje, iar reusita vine odata cu timpul, daca nu cumva in mod neasteptat datorita ajutorului acordat de altcineva”, spune Jean Fermier. Calitati necesare pentru a reusi in viata: diplomatie, rabdare, echilibru.
 
Destinul 3
 
Acesta dezvaluie o viata sociabila, cu putine obstacole si cu mari sanse de reusita si este favorabil creativitatii. “Este un drum ce favorizeaza activitatile ce presupun contacte si relatii cu oamenii. Cei care fac dovada creativitatii, ingeniozitatii si elanului in ceea ce intreprind evolueaza in mod fericit si cu succes pe acest drum”, precizeaza numerologul. Calitati necesare pentru a reusi in viata: atitudine extrovertita, simtul relatiilor, ambitie.
 
Destinul 4
 
Este favorabil succesului obtinut prin munca si efort. “Simbolizeaza intreprinderile stabile si serioase si in general permite o reusita stabila, chiar daca evolutia este lenta. Destinul comporta putine riscuri, dar e lipsit de fantezie si nimic nu este dobandit cu usurinta”, potrivit numerologului. Calitati necesare pentru a reusi in viata: rigoare, perseverenta.
 
Destinul 5
 
Este favorabil schimbarii in toate domeniile. “Simbolizeaza calatoriile, activitatiile fizice si libertatea individuala; uneori chiar aventura. El promite o viata pasionanta si bogata in evenimentele neprevazute, dar comporta deopotriva riscuri, ca si primejdia de accidente”, afirma Fermier. Calitati necesare pentru a reusi in viata: capacitate de adaptare, indrazneala.
 
Destinul 6
 
Acesta implica foarte multe responsabilitati. “Implica folosirea liberului-arbitru, intrucat obliga la alegerea unor optiuni, iar angajarea in directia cea buna nu e intotdeauna simpla. Daca drumul ales e pozitiv si ambitios, ascensiunea este rapida. In caz contrar, exista ezitari si angajari in mai multe directii ale caror consecinte rareori sunt benefice. Responsabilitatile se pot transforma in poveri. Este si un drum al dragostei si al casatoriei”, spune numerologul. Calitati necesare pentru a reusi in viata: vointa, spirit de conciliere, adaptare.
 
Destinul 7
 
Este faborabil activitatilor spirituale si a celor ce tin de analiza si cercetare. “Simbolizeaza placerea de a fi independent si uneori chiar singur. Caracterizeaza un destin original, cu o reusita dezinteresata. Prieteniile sunt o sursa de mari satisfactii, dar casatoria nu este intotdeauna usor de suportat”, potrivit numerologului. Calitati necesare pentru a reusi in viata: capacitatea de a reflecta, dezinteresul fata de aspectele materiale.
 
Destinul 8
 
Este favorabil realizarilor ambitioase si achizitiilor materiale.  “Simbolizeaza puterea, banii si materialitatea. Destinul 8 este dificil, comporta riscuri si incercari, dar poate duce la o reusita extraordinara. Nu este scutit de accidente si de probleme de sanatate”, explica numerologul francez Jean Fermier. Calitati necesare pentru a reusi in viata:curaj, rezistenta, simt al echilibrului.
 
Destinul 9
 
Este favorabil calatoriilor. “El promite multe ocazii si experiente variate. Simbolizeaza cautarea unui ideal sau a realizarii unei vocatii. El comporta multe emotii, iar reusita se manifesta adesea in mod neprevazut, nu fara pericole si obstacole. Uneori este necesara invingerea tendintei de a va face iluzii”, precizeaza numerologul Calitati necesare pentru a reusi in viata: intelegere, sensibilitate, curaj, simt deshis.
 
Destinul 11
 
Este faborabil implinirii realizarilor originale. “Simbolizeaza inspiratia, inteligenta si ascendentul asupra celor de alaturi. Destinul 11 nu este usor de trait, caci vibratiile sunt puternice si nu suporta limitari sau restrictii. Uneori, aduce o mare reusita urmata de o prabusire care obliga la un nou inceput”, potrivit lui Jean Fermier. Calitati necesare pentru a reusi in viata: caracter puternic, vointa, rabdare.
 
Destinul 22
 
Este favorabil implinirilor importante, proiectelor de anvergura. “Simbolizeaza inteligenta superioara si un interes universal.  Nu prea mai are loc de o viata personala si cotidiana, caci drumul implica o activitate debordanta. La baza acestui numar exista o puternica dorinta de a infaptui ceva concret si folositor semenilor. In majoritatea cazurilor, luati in calcul destinul 4 in loc de 22, intrucat acesta din urma presupune fiinse cu adevarat exceptionale”, conform numerologului. Calitati necesare pentru a reusi in viata: ambisie, posibilitatea de a duce la bun sfarsit proiecte de mare anvergura, scrie descoperitorul.ro.
 

4 COMENTARII

  1. Castigi garantat! Nu conteaza daca esti student, casnica, somer sau angajat! Daca vrei sa castigi niste bani in plus, aici chiar poti sa castigi! Avem o echipa minunata si un program pas cu pas, special conceput pentru ca tu sa reusesti in cel mai scurt timp sa-ti rotunjesti veniturile! Garantat! Cere acum mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

  2. Acum ai posibilitatea s?-?i îmbun?t??e?ti venitul lunar cu sume cuprinse între 100 ?i 285 euro printr-o afacere inteligent?, muncind acas?. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata câ?tigurilor realizate este garantat? prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimite?i textul INFO la adresa de email: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Sorin Bozdon on Locuri de munca in Germania
Mai terminati odata! on 23 august 2013 – Vine Apocalipsa!
MUIE ROMANIA !!! on MODIFICARI la Codul Rutier
virginia manu on PILDA ZILEI: Te-am invatat
liviu cioroaba on SFORAITUL poate ucide!
virginia manu on PRINTESA DIANA, asasinata!
INSURATELU VIORICA on 48 de romani CAPTIVI in LIBIA
Zugravescu Mihaela B on Cautam colaboratori!
eleonora hreniuc on DOAR O VORBA: Parloaga din ograda
Ziarul Adevarul on BANCUL ZILEI: Acelasi material
Sebastian Butu on FENOMEN RAR in decembrie 2013!
Agentie Matrimoniala on BANCUL ZILEI: Agentia matrimoniala
Eutanasiati Maidanez on FAMILIA LUI IONUT, atacata de caini!
ionescu crenguta on COJILE DE BANANE fac minuni!
Anunturi Libertatea on SERBAN HUIDU revine in televiziune!
TRAIAN TANASA on Pacalelile de 1 APRILIE!
Mocanu Nicolae on A murit din cauza unui OU!
IACOB VIOREL on ANUNT DE ANGAJARE
motoc cristian on POLITISTII incep PROTESTE !
Mitrea Stefan on POLITISTII incep PROTESTE !
Doina Balasa on Dolarul a luat viteza
gh. hreapca on DRUM BUN, PRIETEN DRAG!
gh. hreapca on DRUM BUN, PRIETEN DRAG!
nicu stratulat on DRUM BUN, PRIETEN DRAG!
un alegator on Surpriza la BALUSENI!
un pnlist on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN ELENA on Surpriza la BALUSENI!
lingau elena stefan on Surpriza la BALUSENI!
lingau elena stefan on Surpriza la BALUSENI!
psihanalistul on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
fatalau nechifor ioan on Surpriza la BALUSENI!
fatalau nechifor ioan on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
fatalau nechifor ioan on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN ELENA on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN SILVIU CRISTIAN on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN SILVIU CRISTIAN on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN SILVIU CRISTIAN on Surpriza la BALUSENI!
lingau elena stefan on Surpriza la BALUSENI!
UN PRIETEN on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN ELENA on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN ELENA on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
STEFAN ELENA on Surpriza la BALUSENI!
IOAN NECHIFOR on Surpriza la BALUSENI!
ion ursu on Surpriza la BALUSENI!
CORURILE DE COPII on Surpriza la BALUSENI!
IOAN NECHIFOR on Surpriza la BALUSENI!
IOAN NECHIFOR on Surpriza la BALUSENI!
Spridon Cristian on ANUNT DE ANGAJARE
Spridon Cristian on ANUNT DE ANGAJARE
cursurigratisonline on Euro scade spre 4,55 lei