Home Social Degetul mare spune forma penisului

Degetul mare spune forma penisului

0
441

Poti sa-ti dai seama de forma penisului uitandu-te la mana si la degetul mare al partenerului tau ceva mai atent.

Degetul mare si penisul
Forma degetului mare coincide cu forma penisului. Daca observi ca un barbat are degetul mare mai gros la baza, iar spre unghie este mai subtire, atunci si penisul inseamna ca este cam la fel. Capul penisului este ceva mai mic, in timp ce restul este destul de mare. Daca partea de sus a degetului este de asemenea mai groasa, atunci si capul penisului arata la fel.
Daca vezi un barbat cu degete lungi, dar groase ce devin inguste in partea de dus, vei descoperi un penis destul de mare si de lat in pantalonii acestuia, dar cu un cap mai mic. Daca forma degetului este ingusta, dar mult mai lata in dreptul unghiei, capul penisului va fi evident, mai mare decat restul penisului.
Barbatii care au mainile si degetele foarte frumoase si feminine, au si penisul frumos construit. Daca degetul mare este un pic indoit, sa nu fiti foarte surprinse cand veti descoperi ca si penisul este la fel. Barbatii care au unghia lata cat degetul au un penis usor indoit sau cu multe vene.

Lungimea
Pentru a evalua lungimea penisului, trebuie sa iei in considerare intreaga mana. Atentie insa! Daca degetele sunt relativ lungi in comparatie cu restul mainii, nu inseamna neaparat ca lungimea penisului va reflecta acest lucru. Lungimea poate fi dedusa analizand degetul mare, comparandu-l cu restul degetelor, dar si cu palma.
Deci, daca esti una dintre acele persoane care pune cantitatea mai presus de calitate, vei putea cu usurinta sa-ti identifici barbatul visurilor de la prima intalnire urmarind aceste indicii.

Grosimea
Grosimea penisului poate fi prezisa in acelasi fel ca si celelalte aspecte. De luat in calcul sunt tot degetele si palma. Evaluarile grosimii penisului in functie de degetul mare sunt intotdeauna adevarate 100% daca te uiti indeajuns de atent.
Cand te uiti la grosimea degetului mare, nu pune accentul doar pe mijlocul acestuia, ci uita-te la tot degetul, de la radacina pana in varf. Poti sa obtii o evaluare mai exacta daca te uiti la partea exterioara a degetului si nu la cea interioara.
Destula teorie, acum e timpul sa verifici in practica ceea ce tocmai ai invatat.

Sursa: intimatemedicine.com

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here