Efectul uimitor al USTUROIULUI pe care nu-l stiai!

Descoperirea facuta i-a surprins inclusiv pe oamenii de stiinta de la Washington State University.

Un compus cheie care se gaseste in usturoi este de 100 de ori mai puternic decat doua antibiotice populare folosite impotriva toxinfectiei alimentare, au aflat oamenii de stiinta, potrivit Daily Mail.

Testele au descoperit ca substanta care se gaseste in usturoi, diallyl sulphide, este mai eficienta in lupta impotriva toxinfectiilor alimentare decat antibiotice precum eritromicina sau ciprofloxacin.

De fapt, nu numai ca este mai puternic, dar actioneaza si intr-un timp mai scurt.

Doctorul Michael Konkel, de la Washington State University, a subliniat ca descoperirea are potentialul de a elimina partial bacteriile care cauzeaza infectii.

Bacteriile din clasa Campylobacter sunt cele mai comune cauze pentru toxinfectiile alimentare din intreaga lume.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.