Home Social Incredibil: Ce poate sa-ti faca un prieten la petrecerea unui copil (FOTO)

Incredibil: Ce poate sa-ti faca un prieten la petrecerea unui copil (FOTO)

„Hei, prietene, uite o poza cu sotia ta, la ziua fiului meu!”, a fost mesajul scris pe e-mail de catre un barbat prietenului sau. Si la email era atasat o fotografie cu sotia acestuia intr-o ipostaza nu tocmai decenta.

Fotografia este cel putin socanta si probabil ca a picat ca un traznet asupra barbatului care a primit e-mailul. In poza, aparent sotia lui face… sex oral. Si mai dureros este mesajul atasat pozei: „Hei, prietene, uite o poza cu sotia ta, la ziua fiului meu”.
Socant, dar totul s-a dovedit a fi o farsa bine gandita sau pur si simplu o eroare tehnica. „Imi pare rau, frate, inca incerc sa ma obisnuiesc cu functia asta de decupare a pozelor”, a fost mesajul pe care l-a primit ulterior sotul innebunit probabil de furie.
In realitate, femeia a fost intr-adevar la ziua copilului respectiv, dar nu a facut decat sa se distreze la taierea tortului. In poza originala, netaiata, apare ea, alaturi de copii si de un mare tort. Cel mic probabil a pus manuta in prajitura, dupa care i-a dat si tinerei sa deguste.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here