Home Social Informații utile pentru viitorii studenți!

Informații utile pentru viitorii studenți!

Caravana Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași va fi prezentă și în acest an în perioada 11-22 noiembrie în orașele din Moldova.

Elevii claselor a XI-a și a XII-a din 50 de licee vor avea oportunitatea de a participa la prezentarea programelor de studii susținută de către Departamentul Media al Facultății. Entuziasmată fiind de interesul manifestat de elevii de liceu, Caravana Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor revine în Botoșani, Vaslui, Huși, Bacău, Moinești, Tg. Ocna, Piatra Neamț, Suceava, Fălticeni, Roman, Bârlad, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Galați, Pașcani, Tg. Frumos, Hârlău, Focșani, Tecuci, Dorohoi, Rădăuți, Vatra Dornei, Adjud, Iași.

Studenți, însoțiți de cadre didactice ale facultății, îi vor informa într-un mod interactiv pe viitorii studenți despre procedura de admitere a facultății, viața de student, specializările pentru care pot opta, oportunitățile de voluntariat din cadrul campusului și informații despre posibilitățile de angajare.Proiectul își propune să ofere elevilor, părinților și profesorilor din licee o perspectivă realistă asupra mediului academic. Aceasta este prima etapă a informării elevilor cu privire la oferta educațională a facultății. În etapa următoare, aceștia sunt invitați să ia parte la proiectul Zilele Porților Deschise.​

Exit mobile version