Home Social Minora beata crita, ridicata de pe strada de cadrele medicale

Minora beata crita, ridicata de pe strada de cadrele medicale

Inca un minor cade prada tentatiei alcoolului. De aceasta data, politistii locali au gasit pe strada o fata de 16 ani in stare de ebrietate, in stare comatoasa, potrivit medicilor. Avea un comportament agresiv si un limbaj trivial.

Seara zilei de 14.09.2016 orele 20.10, un echipaj al Politiei Locale Botosani, aflata in patrulare, a identificat in statia de transport local de pe strada Primaverii intersectie cu Octav Onicescu, pe minora F. Maria, in varsta de 16 ani, din localitatea Badiuti.
 
Comportamentul agresiv, vocabularul trivial si vestimentatia sumara au atras atentia politistilor locali si indignarea cetatenilor din zona.
 
A fost solicitata interventia de specialitate a echipajului UPU, care sosind la fata locului au condus minora la spitalul de copii, pentru acordarea ingrijirilor necesare.
 
In ultima perioada ne confruntam tot mai des cu situatii in care minorii sunt victime sigure ale consumului de alcool , sau substante cu efecte psihoactiv, dar acest caz a uimit pe toti cei care au putut asista la scena prezentata de minora, aspect si atitudine si vocabular.
 
La acea ora copii de varsta ei pregateau ghiozdanul pentru a doua zi, iar ea se pregatea sa urmeze o cura de dezalcoolizare, aflandu-se in stare comatoasa.
 

Exit mobile version