Home Social O nouă șansă la viață pentru BOLNAVII DE CANCER

O nouă șansă la viață pentru BOLNAVII DE CANCER

Un reputat oncolog turc revine în România pentru a oferi GRATUIT a doua opinie medicală.

Profesorul Meral Gunaldi, unul dintre cei mai reputați doctori specializați în oncologie pentru adulți din Turcia, vine pentru a doua oară în România, în data de 10 noiembrie 2018, pentru a oferi gratuit a doua opinie medicală bolnavilor de cancer din țara noastră.

Evenimentul va avea loc la sediul din Constanța al Medical Park – bvd. Mamaia nr. 231, et. 3 (interfon 033). Pentru programări, pacienții pot contacta reprezentantul din România al Grupului Internațional de Spitale Medical Park, la 0727.593.533, prin e-mail – office@medicalparkromania.com sau se pot înscrie online pe website-ul official – http://www.medicalparkromania.com/opd2018-oncologie/.

„Scopul vizitei mele în România este de a înțelege metodele de diagnosticare și tratament, încercăm să îi sprijinim pe pacienții români atunci când nu se găsește o soluție medicală în țara dvs. Va fi o întâlnire față în față cu pacienții români și îmi propun să le ofer a doua opinie medicală pentru bolile lor. Sinceritatea medicului în privința pacienților oncolologici are o influență foarte mare asupra succesului tratamentului. Convingerea și încrederea sunt foarte importante pentru continuarea tratamentului, fapt pentru care medicul comunică mereu cu pacientul. Un medic sincer și bun vede și evalueaza fiecare pacient separat. Medicina turcă se caracterizează prin tehnologia de ultimă generatie și urmărește îndeaproape noile inovații în domeniu, pentru a le implementa în spitalele noastre. În Turcia, sunt disponibile cele mai noi metode și instrumente terapeutice, sunt utilizate cele mai noi medicamente, spitalele noastre fiind în colaborare cu multe centre din lume, cum ar fi: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța, Germania, Olanda etc”, declară Assoc. Prof. Meral Gunaldi, doctor oncolog al Grupului Internațional de Spitale Medical Park din Turcia.

Assoc. prof. Meral Gunaldi este doctor oncolog al Grupului Internațional de Spitale Medical Park. A absolvit, în 2001, Facultatea de Medicină – Universitatea Tehnică „Karadeniz” din Turcia, în 2009, a susținut teza de doctorat cu titlul „Efectul nivelului de seleniu al sângelui și al activității peroxidazei glutationului asupra infarctului miocardic acut”, devenind Doctor în Medicină. Între anii 2009 și 2012 s-a specializat în oncologie la Universitatea Cukurova, iar în prezent studiază la Institutul de Cercetări Medicale Experimentale – Departamentul de Imunologie, al Universității din Istanbul.

Între anii 2004 și 2012 a fost Asistent de cercetare – la Spitalul pentru Educație și Cercetare (Istanbul Okmeydani) și la Catedra de Boli Ortopedice a Universității Cukurova. Între 2013 și 2016, a lucrat ca expert în cercetare, iar începând anul 2017, lucrează în cadrul Departamentului de Oncologie la I.A.U. VM Medical Park Florya.

Doamna profesor Meral Gunaldi este membră a Asociației Neuro-Oncologice din Turcia (2014), a Societății Europene de Oncologie Medicală (2011) și a Asociației Oncologice Medicale (2010). În cadrul programului de colaborare cu România, este prezentă la Constanța pentru a oferi a doua opinie medicală gratuită pacienților bolnavi de cancer.

Despre Grupul Internațional de Spital Medical Park din Turcia
Grupul Internațional de Spitale Medical Park – cel mai mare lanț de spitale din Turcia s-a lansat în anul 1995, iar la ora actuală acesta deservește pacienți în peste 30 de spitale situate în 17 orașe din Turcia. În momentul de față este actorul principal al sectorului medical, fiind tratați peste 70.000 pacienți din întreaga lume. Indiferent de statul social și economic, serviciile de acces la asistență medicală la standarde internaționale sunt bazate de principiul „sănătate pentru toți”. Medical Park monitorizează îndeaproape tehnologii de înaltă clasă și metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, își propune să servească drept model în știință și practici inovatoare. Grupul continuă adăugarea de noi membri, în conformitate cu principiul „este dreptul fiecărui popor de a trăi sănătos și să aibă acces la serviciile de sănătate”. Din anul 2016, România face parte din Grupul Internațional Medical Park.

Exit mobile version