Home Social Oportunitati pentru persoanele care cauta un LOC DE MUNCA!

Oportunitati pentru persoanele care cauta un LOC DE MUNCA!

Prin manifestarea care va fi organizata la Uvertura Mall si in sediul Primariei Hiliseu Horia se doreste realizarea unnei interactiuni directe intre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si angajator.

Pe 7 aprilie 2017, incepand cu ora 9.00, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani va organiza Bursa generala a locurilor de munca in incinta UVERTURA MALL (etaj 2) si la sediul Primariei Hiliseu Horia (sala de sedinte).

Bursa generala a locurilor de munca este o manifestare ce se inscrie in traditia activitatilor implementate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si reprezinta un prilej de promovare a ofertei de locuri de munca, o posibilitate concreta de a realiza o interactiune directa cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si selectarea persoanelor care corespund cerintelor angajatorilor.

“AJOFM Botosani vine in sprijinul persoanelor in cautarea unui loc de munca, prin acordarea serviciilor de mediere, informare si consiliere profesionala, programe de formare profesionala, completarea veniturilor salariale, stimularea mobilitatii fortei de munca a persoanelor inscrise in evidente. Pe aceasta cale informam agentii economici ca participarea la bursa este gratuita si reprezinta o oportunitate de a cunoaste direct oferta de forta de munca, de a recruta si selecta personal in vederea ocuparii locurilor de munca vacante din judetul Botoşani”, a declarat Teodor Dimitriu, director executiv la AJOFM Botosani.

Agenti economici interesati sa participe la bursa pot trimite oferte de locuri de munca vacante la numarul de fax: 0231.536.793 sau pe adresa de e-mail: ajofm@bt.anofm.ro, in care sa specifice optiunea participarii pentru a rezerva standuri destinate recrutarii, numarul de locuri de munca de care dispun cat si meseriile in care sunt aceste locuri vacante.

Exit mobile version