Home Social Puterea de a dărui bucurie din bucuria artiștilor de la „Ștefan Luchian”

Puterea de a dărui bucurie din bucuria artiștilor de la „Ștefan Luchian”

Perioada Postului Nașterii Domnului a străbătut timpurile ca fiind perioada când Domnul coboară între noi. Este un timp în care totul devine lumină, culoare și speranță.

Când totul este frumos, avem puterea de a dori binele celui de lângă noi, deprindem răbdarea de a ne bucura de fericirea celorlalți și credința într-o lume mai bună, reflectată ca lumină în ochii tuturor celor care trec pe lângă noi. Avem o lume întreagă la picioarele sufletului.

Acum, în perioada 21-25 noiembrie 2022, Liceul de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani s-a alăturat Campaniei sociale „Săptămâna legumelor și a fructelor donate”,campanie în care s-au implicat activ 500 de elevi și 40 de cadre didactice, campanie organizată la nivelul liceului de profesor Andreea Anghelache, coordonator de proiecte educative, cu sprijinul conducerii Liceului de Artă, director, profesor Beatrice – Cătălina Păpădie  și director adjunct, profesor Ionuț Manta.

Campania a implicat strângerea de legume și de fructe, de către elevii, cadrele didactice și părinții voluntari, și donarea lor unor familii aflate în dificultate sau unor instituții sociale.

În acest an, donațiile Liceului de Artă „Ștefan Luchian”, constând în legume și fructe, au adus bucurie bătrânilor găzduiți de „Casa Nicolae – Asociația Happy”, și de asemenea, credincioșilor din parohia „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare” Botoșani.

„Acum, astfel, învățăm să fim mai buni, învățăm să iubim și să iertăm. Mulțumim elevilor, părinților și cadrelor didactice pentru implicare, dăruire și pentru bucuria pe care au reușit să o aducă aproapelui mai puțin norocos!”, au spus reprezentanții Bisericii „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare”.

Exit mobile version