Reteta zilei: Muschi de porc umplut

muschi de porc umplut

Se ia 1kg de muschi de porc care se va taia  in doua, 200 g carne tocata 1 ou, 1 capatana de usturoi, sare, piper,  1 pahar de vin alb, alte condimente dupa gust , marar si patrunjel verde.

Se amesteca toate ingredientele in afara de muschi si doar jumatate din usturoi si se face astfel umplutura pentru muschi.
Muschiul se taie in doua dar nu pana la capat, pentru a face o bucata mai lata.
Se va bate apoi cu batatorul de carne pana se ajunge la grosimea de maxim 1 cm.
Se procedeaza la fel cu ambele bucati de muschi.
Se pune apoi amestecul din tocatura, se niveleaza si se rupeaza.
Se va lega cu sfoara , de la un capat la altul si apoi se da la cuptor intr-o tava cu apa, ulei, sare, piper , usturoi si  4 foi de dafin si cu vinul.
Se tine la cuptor o ora.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.