Ingrediente:
2 kg de rosii, de preferinta lunguiete; 2 cepe potrivite; 2 oua; sare, piper
Mod de preparare:
Se toaca cepele si se pun la calit intr-o lingura de ulei in tigaia de prajit; se oparesc rosiile pentru a indeparta pielita mai usor, se taie bucatele mici; cand ceapa e aurie, se adauga rosiile si se amesteca din cand in cand, lasandu-le sa fiarba la foc potrivit; cand compozitia este scazuta destul de bine, punem 2 oua batute in prealabil si amestecam pana cand se leaga compozitia (oul trebuie sa arate ca intr-o omleta); adaugam sare si piper!
Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.
Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.