Home Social SCANDAL SEXUAL intre un profesor de sport si eleva acestuia!

SCANDAL SEXUAL intre un profesor de sport si eleva acestuia!

Acesta scandal a inceput dupa ce tatal elevei a descoperit ca fata sa avea o relatie cu un profesor de educatie fizica de la acelasi liceu.

Scandal sexual intr-o scoala din Turda.

„Din cate se pare, cei doi aveau relatia inca de cand fata era in clasa a IX-a. Elevii vorbesc ca au fost inclusiv la Baile Felix impreuna. Tatal ei nu a stiut de relatie, fiind mai mult plecat din tara, dar a aflat acum si a venit la scoala sa faca scandal. Am inteles ca a depus o sesizare si la Inspectorat, dar am senzatia ca s-a vizat musamalizarea cazului, prin demisia profesorului”, scrie Turdanews.net dupa cum a declarat o sursa noastra, sub protectia anonimatului, scrie Turdanews.net.

Profesorul incriminat este Bogdan Rusu, incadrat la catedra de Educatie Fizica a liceului. Unii sustin ca relatia dintre cei doi ar fi fost reclamata si in trecut, mai ales ca fata, Cristina I., era doar in clasa a IX-a la debutul acestei relatii, insa directiunea scolii nu ar fi facut nici o ancheta in acest caz.

TurdaNews a solicitat punctul de vedere al ISJ Cluj in acest caz, iar inspectorul scolar general le-a relatat o poveste in care tatal fetei a depus o sesizare, apoi a retras-o, pentru ca ulterior sa se inregistreze demisia profesorului incriminat, „din motive personale”.

„In data de 11 februarie 2014, la nivelul ISJ Cluj a fost depusa o sesizare pe tema semnalata de dvs, care a fost retrasa de petent o ora mai tarziu. In aceeasi zi, la ISJ Cluj a fost inregistrata o demisie declarata ca fiind «din motive personale», observata mai tarziu ca fiind semnata de profesorul despre care se facea referire in sesizarea mai sus mentionata si ulterior retrasa. Alte informatii pe aceasta tema nu au mai fost aduse la cunostinta ISJ de atunci”, a declarat inspectorul scolar general, Valentin Cuibus.

Nu se cunoaste motivul pentru care tatal fetei si-a retras sesizarea si ce a stat in spatele acestei decizii, insa unii vorbesc de unele „aranjamente”.

„Nu se stie exact ce s-a intamplat intre ei”, a declarat directorul Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu” din Turda, Angela Candrea. Aceasta a mai spus ca la liceu nu s-a facut nici o sesizare scrisa si ca „sunt minciuni ca aveau o relatie din clasa a IX-a” (n.r. acum eleva ar fi in clasa a XI-a).

„Mama fetitei a fost in data de 11 februarie la noi la liceu si a spus ca fata i-ar fi spus ca intre ea si profesor ar fi fost ceva, in vacanta dintre semestre. Pe mine m-a mirat foarte tare, pentru ca acest profesor urma sa aiba nunta in aceasta vara. Doamna nu a venit pusa pe scandal, sa faca cercetari… Nu stia exact ce s-a intamplat intre ei. Nu inteleg de ce a mers la Inspectorat sa depuna sesizare, daca la noi nu a depus. Totul s-a petrecut fulgerator, iar domnul profesor si-a depus demisia, el nemaifiind angajat in sistem din aceeasi zi. De unde sa stim noi ce a fost intre acest profesor si aceasta eleva? Eleva este una foarte buna, provine dintr-o familie de pocaiti, are 34 de absente, dar 32 sunt motivate, are medii frumoase, iar parintii au spus ca nu a intrat niciodata in casa dupa ora 21.30. N-am banuit asa ceva! Nu a fost nici un scandal sexual, cum s-a scris”, a mai declarat directorul liceului, Angela Candrea.

Referitor la ceea ce unii sustin privind relatia dintre profesor si eleva, Angela Candrea considera ca „daca cineva are ceva de spus, sa-si asume clar acest lucru si sa spuna, nu sub anonimat”.

„Nu exista nici o cercetare pe acest caz, pentru ca nu exista dovezi si nu s-a depus nici o sesizare la noi”, a mai spus Angela Candrea, care a confirmat „episodul Baile Felix”, unde profesorul si eleva ar fi fost impreuna, insa a precizat ca a fost vorba de un concurs national de atletism, la care au participat mai multi elevi si chiar parinti.

Exit mobile version