Home Social Trei dorohoieni au smuls trei de „DA” juriului de la Romanii au...

Trei dorohoieni au smuls trei de „DA” juriului de la Romanii au talent (VIDEO)

adrian lupu si george boghian

Adriana Lupu, George Boghian si Alin Paval au urcat pe scena de la Romanii au talent si nu au lasat loc de „nu” niciunuia dintre membrii juriului. Toti trei dorohoieni si-au aratat maiestria la dans, convingandu-l pana si pe exigentul Mihai Petre sa le dea trecere libera spre urmatoarea etapa a concursului.

George si Adriana au ales un stil de dans destul de greu, le-a spus chiar specialistul din juriu. „Aveti curaj! Nu mi-a placut atat de mult modul in care ati executat, dar mi-a placut ca ati fost atenti unul la altul. Cu dansul e de munca, ar trebui sa mai studiati”, le-a spus Mihai Petre dupa ce i-a vazut evoluand.

alin paval
alin paval
Cel de-al treilea dorohoian care a urcat vineri seara pe scena de la „Romanii au talent”, Trei dorohoieni au smuls trei de „DA” juriului de la Romanii au talent (VIDEO), promite mult in stilul break-dance, si va trebui sa se lupte artistic in etapa a doua cu ceilalti concurenti care au fost promovati pentru faza urmatoare a competitiei, la acest stil de dans. „Stii ce cred eu despre tine? Ca esti foarte talentat”, a spus Andra lui Alin. Deocamdata,  spunem ca are toate sansele sa impresioneze din nou juriul, chiar daca la acest stil de dans concurenta este destul de mare iar exigenta lui Mihai Petre de nezdruncinat.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here