Vezi beneficiile PATRUNJELULUI si MARARULUI pentru sanatate

Cel mai puternic antioxidant natural, vitamina C este regasita in marar si patrunjel, ingrediente folosite in aproape orice fel de mancare.

Doza zilnica recomandata de vitamica C este de 40 mg, iar 100 de grame de marar contin 100 mg de vitamina C, in timp ce aceeasi cantitate de patrunjel contine 200 mg de vitamina C.

„Patrunjelul reprezinta un stimulent al rinichilor, ajuta la eliminarea pietrelor la rinichi, ajuta la eliminarea toxinelor din organism, improspateaza respiratia, ajuta la regenerarea ficatului”, enumera medicul Radu Saruneano parte din beneficiciile patrunjelului.

Patrunjelul si mararul pot fi preparate si folosite ca: suc de frunze, suc de radacini, pulbere, cataplasma.

Se spune ca mararul si patrunjelul ar ajuta la in tratamentul unor boli ca: litiaza renala si biliara, alcoolism si chiar hepatita virala, dar are efecte benefice si in cazul persoanelor cu imunitate slabita, anorexie, impotenta sau celulita.

2 COMENTARII

  1. va multumesc din suflet pentru aceste postari deosebit de interesante si care ar trebui sa le stie toata lumea

Comentariile sunt închise.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.